Käsikahleet talutushihnalla

SKU
MW-X4239

Käsikahleet Talutushihnalla – Hallitse Tilannetta Tyylikkäästi

Introdusoimme Käsikahleet Talutushihnalla, täydellisen asusteen, kun haluat lisätä leikkiin dominanssia ja ohjauksen tunnetta. Nämä käsikahleet on valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, yhdistäen kestävyyden, mukavuuden ja esteettisen ilmeen. Ne tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutkia valta-asetelmia turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä.

Keinonahkainen Kahva Yhdistää Käyttömukavuuden ja Tyylin: Kätevä keinonahkainen kahva yhdistyy suoraan käsikahleisiin, tarjoten vankkaa otetta ja helppoa ohjausta. Tämä yhdistelmä ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tekee taluttamisesta sujuvaa ja miellyttävää molemmille osapuolille.

Vyömallin Säädettävä Lukitus Tarjoaa Joustavuutta: Käsikahleiden vyömallin säädettävä lukitusmekanismi mahdollistaa henkilökohtaisen istuvuuden ja mukavuuden. Voit säätää kahleiden kokoa varmistaaksesi, että ne sopivat juuri oikein, tarjoten samalla riittävästi turvallisuutta ja kontrollia.

Materiaali ja Suunnittelu: Laadukas keinonahka takaa käsikahleiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden, säilyttäen samalla pehmeän ja miellyttävän tuntuman ihoa vasten. Musta keinonahka luo tyylikkään ja monipuolisen ilmeen, joka sopii yhteen useiden asusteiden ja asujen kanssa.

Nämä Käsikahleet Talutushihnalla ovat ihanteellinen valinta rohkeille seikkailijoille, jotka haluavat kokeilla uusia asioita ja lisätä suhteeseensa jännitystä. Olipa kyseessä sitten erityinen ilta kumppanin kanssa tai osa laajempaa roolileikkiä, nämä käsikahleet tarjoavat luotettavan ja tyylikkään tavan tutkia dynamiikkaa ja luottamusta. Luo unohtumattomia kokemuksia ja vie suhteesi uusiin ulottuvuuksiin näiden käsikahleiden avulla.

Tarjoushinta 11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Käsikahleet talutushihnalla
More from Hotlips - Sex toys