Lelo Elise 2- G-spot vibrator

SKU
LElise

LELO ELISE on naisten käyttöön suunniteltu tyylikäs ja sileä vibraattori, joka on suunniteltu löytämään ja hellimään kehon erogeenisimpia alueita. Vibraattorin muotoilu on kehoa mukaileva ja sen tarkoituksena on tarjota maksimaalista intensiteettiä minimaalisella vaivalla.

Tässä joitakin tarkempia tietoja LELO ELISE -vibraattorista:

Muotoilu: Vibraattori on sileä, tyylikäs ja kehoa mukaileva. Sen muotoilu on suunniteltu tarjoamaan optimaalista stimulaatiota erogeenisille alueille. Sen ergonominen muoto mahdollistaa helpon käsittelyn ja täsmällisen ohjauksen.

Stimulaatio-ohjelmat: Vibraattorissa on viisi erilaista stimulaatiorežiimiä, joiden avulla voit valita haluamasi värinä- tai pulsaatiotasot. Voit säätää vibraattorin vahvuutta ja rytmiä mukauttaaksesi sen omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi.

Laadukas materiaali: LELO ELISE on valmistettu korkealaatuisesta ja turvallisesta materiaalista, joka on miellyttävän tuntuista iholla. Sen pinta on sileä ja helppo puhdistaa.

Ladattava: Vibraattori on ladattava, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä uudelleen ilman tarvetta vaihtaa paristoja. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen ja käytännöllisen pitkäaikaisessa käytössä.

Äänettömyys: LELO ELISE -vibraattori on hiljainen käytössä, mikä takaa huolettoman ja huomaamattoman käytön.

On tärkeää tutustua valmistajan antamiin ohjeisiin ja suosituksiin LELO ELISE -vibraattorin käytöstä, lataamisesta ja puhdistamisesta. Jokainen henkilö voi kokea vibraattorin eri tavoin, joten on suositeltavaa kuunnella omaa kehoa ja säätää vibraattoria vastaavasti omien mieltymysten mukaan.

Muista myös käyttää vesipohjaista liukuvoidetta mukavuuden lisäämiseksi ja välttääkseen hankausta tai epämukavuutta käytön aikana.

175,00 €
Varastossa
Veistoksellisen kaunis ylellisien vibraattorien kuningatar. Nyt 100% enemmän tehoa ja täysin vesitiivis Elise malli. Yksinkertaisen ja ajattoman kaunis vibraattori, joka houkuttelee vastustamattomasti. ELISE tietää naisen vartalon herkimmät kohdat ja se on viritetty huippuunsa niitä hyväilemään. Varsi on kauniin kaaren muotoinen, jotta se löytää kaikki sensuelleimmät kohtasi aina uudelleen ja uudelleen. Muotoilun huipputeos, jonka kruunaa vielä parhaimmat mahdolliset materiaalit. Sauvaosa on valmistettu korkeimman luokan lääketieteellisestä silikonista ja moottoriosa puolestaan erittäin kestävästä tuplapinnoitetusta PC-ABS muovista. Sen sisään on upotettu sen tarkoin varjeltu salaisuus: kaksi pitkittäissuunnassa olevaa voimakasta, mutta hiirenhiljaista moottoria. Moottorit toimivat saumattomasti yhteistyössä hyväillen samanaikaisesti varpaita kipristelevällä tehokkuudella kohti tajunnan räjäyttävää orgasmia! Moottoreissa viisi erilaista helposti säädettävää ohjelmaa. Sauvassa on ladattava litiumakku, joka kolmen tunnin latauksen jälkeen jaksaa miellyttää ja kiihottaa sinua jopa 4 tuntia. Pituus: 22cm, paksuus n. 4 cm.
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lelo Elise 2- G-spot vibrator
More from LELO