LELO GIGI - SUOSITTU JA KIITETTY G-PISTEVIBRAATTORI

SKU
LGigi

LELO Gigi on yksi LELO-tuotemerkin suosituimmista tuotteista. Se on muotoiltu tyylikkäästi ja ergonomisesti, tarjoten samalla tehokasta G-pisteen stimulaatiota. 

Tässä on lisätietoja tuotteesta:

Muotoilu: LELO Gigi on suunniteltu erityisesti G-pisteen stimulointiin. Sen käyrä ja päädyssä oleva kärki mahdollistavat tarkan ja intensiivisen hieronnan G-pisteen alueella. Tuote on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka on turvallinen ja ihoystävällinen materiaali.

Moottoritoiminnot: Gigi sisältää tehokkaan moottorin, joka tarjoaa erilaisia värinä- ja pulsaatiotiloja. Voit säätää värinän intensiteettiä ja löytää juuri sinulle sopivan stimulaation tason. Moottori on hiljainen ja tarjoaa voimakasta mutta silti hiljaista toimintaa.

Lataus ja vesitiiviys: Gigi käyttää ladattavaa akkua, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristojen vaihtamisesta. Se latautuu mukana tulevalla USB-kaapelilla. Tuote on myös vesitiivis, joten voit nauttia siitä suihkussa tai kylvyssä.

Käyttöohje: LELO Gigi -tuotteen käyttö on helppoa. Ennen ensimmäistä käyttökertaa varmista, että tuote on ladattu täyteen. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta tuotteen kanssa, jotta saat optimaalisen liukumisen. Käytä tuotetta haluamasi asennon ja painostuksen kanssa, keskittyen erityisesti G-pisteen alueeseen. Voit vaihdella värinä- ja pulsaatiotiloja tarpeesi mukaan. Kun olet valmis, puhdista tuote huolellisesti miedolla saippuavedellä tai seksilelujen puhdistusaineella.

Turvallisuus: LELO Gigi on valmistettu turvallisista materiaaleista ja se on testattu laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi. Tuotetta voi käyttää turvallisesti ulkoisten sukuelinten alueella. Vältä tuotteen käyttöä anaali- tai emättimen sisällä, jos se ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Takuu: LELO Gigi -tuotteella on yleensä valmistajan antama takuu. Tarkista takuuehdot ja -ajat tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta tai valmistajan verkkosivuilta.

On tärkeää lukea huolellisesti mukana tulevat käyttöohjeet ja noudattaa niitä turvallisen ja nautinnollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi.
 


 

139,00 €
Varastossa
Yksi kaikkien aikojen ylellisimmistä vibraattoreista! Korumaisen kaunis ja huippulaatuinen elegantti vibraattori. Pintamateriaali huippuhygieenistä silikonia. Muotoilu tekee kunniaa tälle upealle sauvalle. Gigi on varustettu kestävällä moottorilla, jossa on 5 erilaista ohjelmaa. Sauva on käytössä erittäin hiljainen ja helppokäyttöinen. Ohjaat sitä helposti yhdellä kädellä! Sauva on akkukäyttöinen, joten et tarvitse siihen paristoja. Vahva lithiumakku kestää yhdellä latauksella jopa 1½ tuntia! Täydellistä ylellisyyttä ja laatua sitä arvostavalle naiselle tai miehelle! Tällä sauvalla on vuoden takuu! Pakkaus sisältää: Lelo Gigi Elegance sauva Laturi Ylellinen silkinen säilytyspussi Kaunis säilytyslaatikko. Sauvan pituus 16.5cm. Paksuus 3.3cm
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO GIGI - SUOSITTU JA KIITETTY G-PISTEVIBRAATTORI
More from LELO