LELO LÄMMITTÄVÄ HIERONTAKYNTTILÄ - SULAA VAHAA HIERONTAAN

SKU
1227H

LELO Lämmittävä Hierontakynttilä: Lumipäärynä ja Setripuu

LELO lämmittävä hierontakynttilä on luotu lisäämään lämpöä ja aistillisuutta intiimeihin hetkiinne. Tämän ylellisen hierontakynttilän avulla voitte kokea toisianne uudella ja syvemmällä tavalla. Kevyesti tuoksuva vaha sulaa lämpimäksi hierontavahaksi, joka on valmistettu vain parhaista luonnollisista ainesosista. Kemiallisia lisäaineita välttäen, kynttilä tarjoaa puhtaan ja turvallisen nautinnon ihollenne. Ainutlaatuinen aromiyhdistelmä lumipäärynästä ja setripuusta herättää aistit, luoden rauhoittavan ja kutsuvan tunnelman.

Käytön Edut:

  • Luonnolliset Ainesosat: Valmistettu hienoimmista luonnollisista ainesosista, jotka ovat ystävällisiä iholle ja ympäristölle.
  • Ei Kemiallisia Lisäaineita: Puhtaan kokemuksen takaamiseksi kynttilä ei sisällä haitallisia kemiallisia lisäaineita.
  • Syvällinen Hierontakokemus: Lämpimän vahan levitys iholle syventää fyysistä ja emotionaalista yhteyttä pariskuntien välillä.
  • Herkullinen Aromiyhdistelmä: Lumipäärynän ja setripuun tuoksu luo ainutlaatuisen ja muistettavan aromikokemuksen, joka rikastuttaa hierontahetkeä.

Pakattu 150 g:n purkkiin, LELO lämmittävä hierontakynttilä on täydellinen lahja itselesi tai kumppanillesi, tarjoten mahdollisuuden tutkia toistenne kehoja uudella ja läheisemmällä tavalla. Anna itsesi uppoutua lumipäärynän ja setripuun hienostuneeseen tuoksuun, kun nautitte toistenne antamasta lämpimästä hieronnasta.

Kokeilkaa LELO lämmittävää hierontakynttilää ja antakaa sen tuoda uusi ulottuvuus parisuhteenne intiimeihin hetkiin. Tämä kynttilä ei ainoastaan luo ihanteellista ilmapiiriä rentoutumiselle ja hemmottelulle, vaan myös syventää sidettänne lämpimän ja aistillisen hieronnan avulla.

Tarjoushinta 26,91 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO LÄMMITTÄVÄ HIERONTAKYNTTILÄ - SULAA VAHAA HIERONTAAN
More from LELO