LELO LUNA BEADS - TREENIKUULAT

SKU
0305H

Lelo Luna Beads on vaginan pallide komplekti, joka on suunniteltu naisten lantionpohjalihasten harjoittamiseen ja vahvistamiseen. Nämä pallot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, yleensä silikonista ja ABS-muovista, ja ne on muotoiltu sileiksi ja mukaviksi käyttää. Luna Beads -sarja kuuluvat eri painoiset pallot, jotka voidaan yhdistää käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lisäksi sarjaan kuuluu silikoninen vyö tai pitoalusta, joka pitää pallot paikoillaan, sekä samettinen säilytyspussi. Luna Beads on suunniteltu ei pelkästään harjoittelua varten, vaan myös nautinnon lisäämiseksi ja intiimiseksi stimulaatioksi.

52,90 €
Varastossa

LUNA Beads -kuulat ovat yksi maailman myydyimmistä lantionpohjan lihasten harjoitussysteemeistä. Luna Beads -kuulat ovat ainoat harjoituskuulat, jotka mahdollistavat painojen itsenäisen säätämisen. Pakkaus sisältää neljä kuulaa: kaksi 28 grammaista ja kaksi 37 grammaista. Kuulia voidaan yhdistää toisiinsa silikonikiinnikkeellä.

Kuulia on saatavana kahdessa koossa - Classic ja Mini, jotta jokainen nainen löytäisi itselleen sopivan painon, joka mahdollistaa lantionpohjan lihasten maksimaalisen harjoittamisen.

Suositus: LunaBeads Classic -kuulat ovat suositeltavia yli 30-vuotiaille naisille ja kaikille synnyttäneille naisille. Luna Beads Mini -kuulat sopivat täydellisesti alle 30-vuotiaille naisille, jotka eivät ole vielä synnyttäneet. Luna Beads Mini -kuulat löydät kotisivuiltamme.

Lantionpohjan lihasten harjoittaminen antaa tiukemmat, voimakkaammat ja pitkäkestoisemmat orgasmit. Vahvat lantionpohjan lihakset antavat naiselle enemmän hallintaa ja herkkyyttä seksin aikana. Myös mies tuntee harjoittelun tuloksen ja osaa arvostaa sitä, kun yllätät hänet sängyssä leikkimällä lihaksillasi. Harjoituskuulat ovat korvaamattomia synnytyksen jälkeen, kun lantionpohjan lihakset on saatava nopeasti takaisin kuntoon.

Koko
Classic 35mm

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO LUNA BEADS - TREENIKUULAT
More from LELO