MONITOIMINEN ESILEIKKIKUTITIN JA LÄIMÄYTIN

SKU
MW-X6068

Monikäyttöinen Esileikkikaveri: Sulka ja Nahka samassa Paketissa

Etsitkö jotain, joka voi herättää odottamatonta intohimoa ja jännitystä leikkeihinne? Tutustu Monitoimiseen Esileikkikutittimeen ja Läimäyttimeen. Tämä monipuolinen väline tarjoaa pehmeää kutittelua ja kiusoittelua sulan päässä sekä napakkaa läimäytystä nahkapäällä – kaikki yhdestä ja samasta välineestä!

  • Monipuolinen Käyttö: Kokeile hellää sulan pään kutittelua ja herkistelyä saadaksesi kumppanisi värähtelemään halusta. Toisella puolella oleva nahkapää tarjoaa napakan läimäytyksen, joka herättää intohimoa ja antaa yllätyksellisen lisän leikkeihin.
  • Tehokas ja Turvallinen: Tämän esileikkikaverin pituus 56cm mahdollistaa monenlaiset käyttötavat ja antaa sinulle täyden hallinnan tilanteesta. Sulan pituus 23cm ja läimäyttimen koko 9,5x6,2cm takaavat, että voit kokea monenlaista tunnetta ja nautintoa.
  • Mustan Värin Tyylikkyys: Musta väri lisää välineeseen ripauksen tyylikkyyttä ja salaperäisyyttä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kuumiin leikkeihin.

Monitoiminen Esileikkikutitin ja Läimäytin on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä jännitystä ja intohimoa leikkeihinsä. Kokeile sitä kumppanisi kanssa ja astu uusiin ulottuvuuksiin nautinnon maailmassa.

Tarjoushinta 8,33 € Normaalihinta 11,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MONITOIMINEN ESILEIKKIKUTITIN JA LÄIMÄYTIN
More from Hotlips - Sex toys