Reisien levittäjä ja auki pitäjä

SKU
MW-X4204

Tutustu Yhdenkoon Reisi-/Nilkkakahleisiin – Täydellinen Väline Jalat Auki Pidettäväksi. Nämä kahleet on suunniteltu pitämään jalat juuri siinä asennossa kuin itse haluatte, tarjoten uusia mahdollisuuksia ja syvyyttä intiimeihin hetkiinne. Olipa kyseessä sitten tutkimusmatka "50 harmaan sävyn" maailmaan tai halu kokea ja eläytyä syvemmin omiin fantasioihinne, nämä reisi-/nilkkakahleet ovat täydellinen lisävaruste jokaiseen leikkikaluvalikoimaan.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Yhdenkoon Kahleet: Sopivat useimmille, tarjoten joustavuutta ja mukavuutta käytössä.
  • Jalat Auki Pidettäväksi: Suunniteltu pitämään jalat auki, mahdollistaen kumppanillesi esteettömän pääsyn ja tarjoten teille molemmille intensiivisempiä kokemuksia.
  • Monipuoliset Käyttömahdollisuudet: Täydellinen lisä BDSM-leikkeihin, esileikkiin tai mihin tahansa hetkeen, kun haluatte kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Käyttövinkit:

  • Tutki "50 Harmaan Sävyn" Maailmaa: Käytä näitä kahleita osana roolileikkiä, joka inspiroi teitä molempia tutkimaan fantasioitanne ja toiveitanne uudella tavalla.
  • Lisää Intiimiä Yhteyttä: Käytä kahleita osana esileikkiä, lisätäksesi fyysistä läheisyyttä ja syventääksesi henkistä yhteyttä kumppanisi kanssa.
  • Eläydy ja Koe Uusia Kokemuksia: Anna näiden kahleiden viedä sinut ja kumppanisi uusiin eroottisiin seikkailuihin, tarjoten mahdollisuuden kokea yhdessä jotain täysin ainutlaatuista.

Yhdenkoon Reisi-/Nilkkakahleet ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä makuuhuoneeseensa uutta ulottuvuutta ja kokeilla rajojaan turvallisesti. Olipa kyseessä sitten halu tutkia dominanssia ja alistumista, kokeilla uusia asentoja tai yksinkertaisesti tuoda lisää jännitystä ja kiihkoa suhteeseen, nämä kahleet tarjoavat tarvittavat välineet. Eläydy ja koe omat 50 harmaan sävyäsi jo tänään.

Tarjoushinta 39,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Jalkojen avaaja/levittäjä.

Säädettävät yhdenkoon hihnat.

Materiaali: PVC

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Reisien levittäjä ja auki pitäjä
More from Hotlips - Sex toys