Kiiltävä rinnat paljastava korsetti

SKU
AT-L2076

Rinnat paljastava ja vartalonmyötäisen minimekon kiiltonahka on upea valinta itsevarmoille ja intohimoisille naisille. 

Minimekko on suunniteltu houkuttelevalla muotoilulla ja kiiltonahkaisella viehätyksellä, luoden ilmeen, joka säteilee eleganssia ja seksuaalisuutta. Tämän mekon huomionarvoinen piirre on sen avoin rinnanympärys, joka korostaa käyttäjän luonnollista kauneutta ja lisää viehätystä kokonaisuuteen. 

Kiiltonahkainen materiaali antaa mekolle kiiltävän viimeistelyn, tehdäkseen siitä huomiota herättävän ja ylellisen. Tiukka leikkaus imartelee kauniisti vartaloa samalla takaamalla mukavuutta ja liikkumisen vapautta. Täydellinen valinta erityistilaisuuksiin tai intiimeihin iltoihin, tämä mekko juhlistaa naisen sensuaalisuutta ja rohkeutta. Noudattamalla annettuja hoito-ohjeita voit ylläpitää mekon kauneutta ja kestävyyttä vuosien ajan, varmistaen sen pysyvän ajattomana vaatekappaleena vaatekaapissasi. Rinnat paljastavan ja vartalonmyötäinen minimekko on monikäyttöinen vaatekappale, jota voi käyttää erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, lisäten ripauksen tyylikkyyttä ja viehätystä asuusi. 

Missä voisi käyttää:

  1. Ilta ulkona: Tee vaikutus yökerhoissa, cocktail-tilaisuuksissa tai trendikkäissä baareissa tällä huomiota herättävällä mekolla. Sen rohkea muotoilu ja kiiltävä kiiltonahka varmistavat, että erotut joukosta missä tahansa.
  2. Erityistilaisuudet: Käytä sitä muodollisissa tilaisuuksissa, kuten häissä, gaaloissa tai punaisen maton tilaisuuksissa. Mekon elegantti siluetti ja ainutlaatuinen tyyli tekevät siitä täydellisen valinnan tehdä unohtumaton sisääntulo.
  3. Romanttiset illat: Yllätä kumppanisi houkuttelevalla ilmeellä romanttiselle illalliselle tai kodikkaalle illalle. Avoimen rinnanympäryksen muotoilu lisää viehätystä, kun taas kiiltonahkainen materiaali hehkuu ylellisyyttä ja seksuaalisuutta. Milloin käyttää: Tämä mekko sopii iltaisiin tapahtumiin, viikonloppuihin tai milloin tahansa haluat tehdä rohkean muotilausunnon. Sen ajaton vetovoima ja näyttävä muotoilu varmistavat, että käännät päitä missä tahansa liikutkin. Yhdistä mekko kiiltäviin korkokenkiin lisätäksesi sen glamouria ja pidentääksesi jalkojasi. Pysyvät sukat voivat lisätä ripauksen tyylikkyyttä ja täydentää asua, tehden sinusta tunteen itseluottamukselliseksi ja vastustamattomaksi. Monipuolisuudellaan ja viehätyksellään avoimen rinnanympäryksen ja vartalonmyötäisen mekon kiiltonahka on vaatekaapin perusvaate, joka mahdollistaa itsevarman ja rohkean tyylisi ilmaisemisen missä tahansa tilaisuudessa.
15,33 € Normaalihinta 21,90 €
Varastossa

Materiaali: polyesteri.

Kokotaulukko:

S:

Korkeus: 155-160 cm

Paino: 45-50 kg

M:

Korkeus: 160-165 cm

Paino: 55-60 kg

L:

Korkeus: 165-170 cm

Paino: 60-65 kg

XL:

Korkeus: 170-175 cm

Paino: 65-70 kg

XXL:

Korkeus: 175-180 cm

Paino: 70-75 kg

Väri saatavana: musta.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kiiltävä rinnat paljastava korsetti
More from Hotlips - Sex toys