Se oikean kokoinen lasidildo

SKU
MV-X465
Se oikean kokoinen lasidildo on myös ihanteellisen mallinen ja muotoinen ja sopii käytettäväksi niin anaaliseksissä, perinteissä seksissä sekä on yhteensopiva kaikkien strap on siteiden kanssa.

Erittäin hygieeninen.
Helppo pitää puhtaana.
Hajuton.

Pituus 17 cm
Halkaisija 2,5cm
Tarjoushinta 13,23 € Normaalihinta 18,90 €
Varastossa

Mitä etua tarjoaa lasinen dildo verrattuna pvc dildoon?

Lasinen dildo tarjoaa useita etuja verrattuna PVC-dildoon. Tässä muutamia niistä:

Materiaali: Lasinen dildo on valmistettu kovasta ja kestävästä lasista, kun taas PVC-dildo on valmistettu pehmeämmästä muovimateriaalista. Lasinen dildo on non-poröösi, mikä tarkoittaa, ettei se ime itseensä likaa tai bakteereja. PVC-dildo voi olla hieman huokoisempi ja vaikeampi puhdistaa.

Lämpötila: Lasinen dildo voi lämmetä tai viilentyä nopeasti, mikä mahdollistaa erilaisia tuntemuksia ja lämpötilakokeiluja. Voit esimerkiksi liottaa lasidildon lämpimässä vedessä tai jääkaapissa ennen käyttöä. PVC-dildo ei ole yhtä tehokas lämmön tai viileyden johtaja.

Liukuvuus: Lasinen dildo voi olla erittäin liukas, kun siihen lisätään vesipohjaista liukuvoidetta. PVC-dildo voi vaatia enemmän liukuvoidetta saavuttaakseen saman liukkauden.

Hygienisyys: Lasinen dildo on helppo puhdistaa ja desinfioida. Voit pestä sen saippualla ja lämpimällä vedellä tai käyttää seksilelujen puhdistusainetta. PVC-dildo voi olla vaikeampi puhdistaa perusteellisesti, koska sen pinnassa voi olla pieniä huokosia, joihin lika voi tarttua.


 

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriVaaleansininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Se oikean kokoinen lasidildo
More from Hotlips - Sex toys