Silikoninen bondage suupallo

SKU
MW-X2130

Silikoninen Bondage Suupallo – Tyylikkyyttä ja Kontrollia Leikkeihisi

Lisää hiljaisuutta ja jännitystä BDSM hetkiisi Silikonisella Bondage Suupallolla. Tämä tyylikäs suupallo, valmistettu ihanan sileästä mustasta silikonista ja yhdistettynä kultakoristeiseen keinonahkahihnaan, tarjoaa sekä mukavuutta että visuaalista viehätysvoimaa. Suupallon koko (42–57 cm) on säädettävissä, ja 4,2 cm:n pallon koko sopii useimmille, tarjoten samalla turvallisen ja hygieenisen tavan nauttia hallinnan tunteesta.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Laadukas, hygieeninen silikoni suupallossa ja tyylikäs keinonahkahihna kultakoristeilla.
  • Koko: Säädettävä hihna (42–57 cm) tarjoaa istuvuuden useimmille käyttäjille. Pallon halkaisija on 4,2 cm, mikä on optimaalinen mukavuus ja kontrolli.
  • Hygieenisyys: Silikoninen suupallo on helppo puhdistaa ja ylläpitää, tarjoten turvallisen ja puhtaan käyttökokemuksen.

Käyttöideat:

  • Hiljaisuuden Voima: Käytä suupalloa osana dominanssileikkejä, korostaen hiljaisuuden ja antautumisen voimaa.
  • Esteettinen Viehätys: Tyylikäs design ja kultakoristeet tekevät suupallosta myös visuaalisesti houkuttelevan, lisäten leikkeihinne esteettistä arvoa.
  • Monipuoliset Leikit: Soveltuu monenlaisiin BDSM-sessioihin, olipa kyse sitten kotileikeistä tai erikoistapahtumista.

Miksi Valita Silikoninen Bondage Suupallo?

Silikoninen Bondage Suupallo ei ainoastaan lisää kontrollin ja antautumisen tunnetta BDSM leikkeihisi, vaan sen korkea laatu, mukavuus ja tyylikäs design tekevät siitä ihanteellisen valinnan. Silikonisen suupallon hygieenisyys ja säädettävä kultakoristeinen keinonahkahihna yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylin, luoden unohtumattomia hetkiä. Tutki hiljaisuuden syvyyttä ja lisää kommunikaation merkitystä suhteessasi tällä ainutlaatuisella ja kiehtovalla BDSM asusteella.

Tarjoushinta 11,13 € Normaalihinta 15,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta/punainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silikoninen bondage suupallo
More from Hotlips - Sex toys