10 Osainen Premium BDSM sarja

SKU
MW-X8132
10 Osainen Premium BDSM sarja.

Sarjaan kuuluu:
- Suupallo.
- Maski.
- Kutitin.
- Nänninipistimet.
- Rannekahleet.
- Jalkakahleet.
- Piiska.
- 5m pitkä köysi.
- Kaulapanta.
- Ristisiteet, joilla sidot ranteet ja nilkkasiteet yhteen.

Säädettävät siteet.
44,90 € Normaalihinta 79,90 €
Varastossa

10-osainen Premium BDSM-sarja sisältää monipuolisen valikoiman välineitä ja tarvikkeita BDSM-leikkeihin ja eroottiseen tutkimiseen.

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä voit tehdä ja miten voit käyttää jokaista osaa:

Suupallo: Suupallo voi toimia hiljentimenä ja lisätä dominointia sekä hallintaa BDSM-leikissä. Sitomisen ja muiden stimulaatioiden aikana suupallo voi luoda tunnetta alistumisesta.

Maski: Maski voi lisätä tunnetta mysteeristä ja kontrolloinnista. Se voi estää näkökyvyn osittain tai kokonaan, mikä korostaa muita aisteja ja lisää kumppaneiden keskinäistä luottamusta.

Kutitin: Kutittimella voit kiusoitella ja stimuloida kumppanisi ihoa. Se voi olla osa esileikkiä tai hellää dominointia.

Nänninipistimet: Nänninipistimet voivat tarjota tunteen sekä kivusta että nautinnosta. Ne voivat lisätä herkkyyttä ja kiihottumista nänneissä.

Rannekahleet ja jalkakahleet: Kahleet voivat sitoa kumppanin kädet ja jalat yhteen tai kiinnittää heidät kiinteään kohteeseen. Ne luovat tunnetta alistumisesta ja rajoittavat liikkuvuutta.

Piiska: Piiska voi tarjota stimulaatiota ja kipua BDSM-leikissä. Se voi olla osa dominointia tai roolileikkiä, kun haluat hallita kumppanisi nautintoa.

5 metriä pitkä köysi: Köysi voi olla käytössä sitomiseen ja erilaisten asentojen luomiseen. Voit kokeilla erilaisia sidontatekniikoita ja kehittää yhteistä luottamusta ja turvallisuutta.

Kaulapanta: Kaulapanta voi olla symboli dominoinnista ja alistumisesta. Se voi lisätä seksuaalista kiihottumista ja toimia osana BDSM-leikkejä.

Ristisiteet: Ristisiteet mahdollistavat ranteiden ja nilkkojen yhdistämisen yhteen sitomiseksi. Tämä rajoittaa liikkumista ja luo tunnetta alistumisesta.

BDSM-leikeissä välineitä voi käyttää monin eri tavoin ja erilaisissa rooleissa. On tärkeää, että molemmat osapuolet ovat mukavat ja suostuvat käyttämään näitä välineitä, ja että turvallisuus ja suostumus ovat aina ensisijaisia. Kommunikoi avoimesti kumppanisi kanssa ja tutustukaa yhdessä uusiin kokemuksiin ja rajojen asettamiseen.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:10 Osainen Premium BDSM sarja
More from Hotlips - Sex toys