TOYJOY LUBE EDULLINEN VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE 100 ML

SKU
joy1001222

TOYJOY LUBE EDULLINEN VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE 100 ML

ToyJoy-vesipohjainen liukuvoide on välttämätön valinta seksuaaliseen hyvinvointiin kaikille käyttäjille. Tämä pehmeä ja korkealaatuinen liukuvoide on valmistettu ensiluokkaisista vesipohjaisista ainesosista, jotka takaavat uskomattoman pitkäkestoisen luiston ja runsaasti liukasta hauskaa! Vesipohjainen koostumus tekee siitä 100% turvallisen käyttää yhdessä minkä tahansa seksilelun kanssa, myös silikonisten seksilelujen kanssa. Pakattu tyylikkääseen ja neutraaliin pakkaukseen, se on täydellinen lisä makuuhuoneen pöydälle.

Käyttöideoita ja hyödyt:

  1. Pitkäkestoinen luisto: ToyJoy-vesipohjainen liukuvoide tarjoaa erinomaisen luiston, mikä tekee intiimihetkistä entistäkin nautinnollisempia ja mukavampia.
  2. Turvallinen käyttää: Vesipohjainen koostumus tekee tästä liukuvoiteesta turvallisen käyttää kaikkien seksilelujen kanssa, mukaan lukien silikoniset lelut. Voit nauttia huolettomasti ja täysin keskittyä nautintoon.
  3. Käytännöllinen pakkaus: Kompakti 100 ml:n pakkaus on kätevä ottaa mukaan matkoille tai säilyttää makuuhuoneessa valmiina intiimihetkiin.
  4. Korkea laatu: ToyJoy on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan, ja tämä liukuvoide ei ole poikkeus. Voit luottaa sen tehokkuuteen ja turvallisuuteen.

Tee ToyJoy-vesipohjaisesta liukuvoiteesta osa intiimielämääsi ja nauti entistäkin runsaammasta ja liukkaammasta hauskanpidosta! Valitse laadukas ja edullinen liukuvoide, joka takaa sinulle ja kumppanillesi unohtumattomia nautintohetkiä!

Tarjoushinta 8,01 € Normaalihinta 8,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandTOYJOY
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TOYJOY LUBE EDULLINEN VESIPOHJAINEN LIUKUVOIDE 100 ML
More from TOYJOY