BONDAGE VALJAAT JA HUPPU

SKU
MW-X3060

Bondage-maskeja ja kasvoja peittäviä huppuja käytetään BDSM-seksissä, jossa vallan ja alistumisen roolit ovat tärkeitä elementtejä. 

Näitä seksileluja käytetään yleisesti siihen, että alistuva henkilö tuntee itsensä haavoittuvammaksi ja että hallitseva henkilö saa lisää valtaa ja kontrollia tilanteessa.

Kasvojen peittäminen voi auttaa alistuvaa henkilöä irrottautumaan omasta persoonastaan ja antautumaan täysin seksuaaliselle kokemukselle. 

Se voi myös poistaa häpeää tai arkuutta, jotka liittyvät esimerkiksi ulkonäköön tai eleiden ilmaisuun, sillä kasvoja peittävä huppu piilottaa nämä piirteet.

Huppu voi myös lisätä henkilön tuntemaa nöyryytystä ja alistumista, kun hän ei pysty kommunikoimaan puheella tai kasvojen ilmeillä. 

Tämä voi johtaa voimakkaampiin tunteisiin ja parempaan seksuaaliseen kokemukseen.

Yhteenvetona, bondage-maskit ja kasvoja peittävät huput ovat yleisiä BDSM-seksissä, koska ne auttavat lisäämään vallan ja alistumisen tunteita. 

Huppu voi auttaa alistuvaa henkilöä irrottautumaan omasta persoonastaan, poistaa häpeää ja arkuutta, sekä lisätä nöyryytystä ja alistumista.
 

Materiaali: keinonahkaa/aitoa nahkaa.

Väri musta.

Koko: Yksi koko sopii useimmille.
 

Tarjoushinta 16,03 € Normaalihinta 22,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BONDAGE VALJAAT JA HUPPU
More from Hotlips - Sex toys