RINNAT PALJASTAVA KORSELETTI JA HAAROISTA AVOIMET STRINGIT

SKU
2632926

Hemmottele itseäsi provokatiivisella tyylillä tällä kiehtovalla kokonaisuudella, jossa yhdistyvät ylelliset materiaalit ja irrotettavat ketjut. Abierta Finan avonainen rintaliivi ja selkämyksetön baski on valmistettu joustavasta violetista satiinista, jossa on herkät pitsiyksityiskohdat ja kaksi napilla varustettua nyöritystä edessä, säteillen vetovoimaa. Kaulaketjussa on kolme koristeellista ketjua edessä, lisäten lisäannoksen kiusoittelevuutta. Avonaisten rintaliivien yläpuolella koristeelliset ruusukullanväriset ketjut täydentävät kokonaisuutta, kun taas selkämyksessä on leikkausyksityiskohta. Ketjuissa on koukut helppoa irrottamista varten, tarjoten monipuolisuutta stailauksessa. Baskin saa kiinni takaa, ja sukkanauhat ovat säädettävät. Yhteensopiva avoin stringi houkuttelee avoimuudellaan ja siihen kuuluu irrotettava ketju haaran yläpuolella.

95,90 €
Varastossa

Valmistettu 90% polyamidista ja 10% spandexista.

Sukkia ei sisälly.

Tämä violettia baskia ja avointa stringiä sisältävä setti on enemmän kuin alusvaate; se on kutsu omalle aistillisuudelle ja hetkille intiimiä nautintoa ja halua.

Provokatiivinen tyyli kauniissa materiaalien yhdistelmässä irrotettavilla ketjuilla!
Avoin kuppi ja selkäosa ilman kohotusta Abierta Fina -tuotemerkiltä joustavasta violetista atlasista herkillä pitsiinserteillä ja kaksi nappia kiinnittyvällä pitsikaulapannalla. Kaulakoru on koristeltu kolmella koristeellisella ketjulla edessä. Lisäksi on ruusukullan värisiä koristeellisia ketjuja avoimen kupin yläpuolella ja takana olevassa leikkauksessa. Ketjut voidaan avata, mikä tarkoittaa, että ne voidaan irrottaa. Takana on hakaskiinnitys korsettiosassa. Säärystimien hihnat ovat säädettävissä. Vastaava avoin solmiminen on kutsuva alavartalon alueella ja siinä on irrotettava ketju alavartalon yläpuolella.
90% polyamidia, 10% elastaania. Sukat eivät sisälly.

Lisätietoja
BrandAbierta Fina
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RINNAT PALJASTAVA KORSELETTI JA HAAROISTA AVOIMET STRINGIT