Desirable - Ilmapulssivibraattori - Orgasmi Ilman Kosketusta

SKU
IRR005

Desirablessa on supertehokas uuden sukupolven F1-moottori, jossa on 10 värinätilaa ja joustava kärkivärähtelijä, joka mukautuu minkä tahansa naisen muotoon ja on muotoiltu täydellisesti osumaan g-pisteeseen luoden voimakkaimman koskaan kokeman sisäisen ja ulkoisen orgasmin! 

Desirablessa on ladattava akku magneettisella USB-latausportilla ja mukana tuleva laturi. Täyteen ladattuna se kestää 60 minuuttia. Se on pehmeä kosketus, sileä ja vedenpitävä muotoilu on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten Desirable on helppo puhdistaa. 

Perinteiset klitoriksen seksilelut stimuloivat vain klitoriksen ulkopuolista osaa. Mutta kuten sinulla, klitorilla on salaisia piilotettuja syvyyksiä. Maailmanlaajuinen patentoitava teknologiamme luo kosketusvapaan imemisen tunteen klitorikseesi äänipulssiaaltojen avulla. Käyttämällä näitä äänipulssiaaltoja tunkeutumaan syvälle klitorin kudokseen, ei vain näkemiisi osiin, koet maata mullistavan kokemuksen, jollaista et ole koskaan ennen tuntenut. 

Ääni syntyy mekaanisen värähtelyn vaikutuksesta ja välittää energiaa väliaineen (tässä tapauksessa elastisen) kautta. Kun ääniaaltoja välittyy, aallossa on osia, jotka puristuvat (paineen tai tiheyden nousu) ja osia, jotka harventuvat (paineen tai tiheyden lasku). Nämä aallot noudattavat heijastuksen ja taittumisen lakeja, mikä luo tämän erityisen värähtelyn klitoriskudosta, joka voidaan saavuttaa vain tällä tekniikalla. Ja 11 nautintoa herättävästä asetuksesta löydät varmasti sinulle täydellisen. Käytä sitä sekunteja, minuutteja tai tunteja... toisin kuin muut vibraattorit, et tule herkistymään tai ylistimuloitumaan ajan myötä, kun käytät Desirable-laitetta. Joten, olitpa tämä ensimmäinen kerta tai olet kokenut kaiken kuhisevan asiantuntija, se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tunteen, joka ei ole vertaansa vailla. 

Oletko valmis intensiivisimpiin moninkertaisiin orgasmeihin, joita olet koskaan kokenut?

39,95 € Normaalihinta 79,90 €
Varastossa

Tuotteen mitat 10,8 x 12,5 x 3,8 cm.

Tuotteen paino 150 grammaa.

Tuotteen halkaisija 3,5 cm.

Kiinnitettävä pituus 10 cm.

Moottoreiden määrä 2 kpl.

Kierrokset minuutissa 4500 RPM.

Tärinäkärki pyörii 5500 RPM.

Nopeustilat 10 kpl.

Melutaso 60 dB.

Ladattava Kyllä.

Latausaika 120 min.

Ladatun akun käyttöikä 60 min.

Vedenpitävä Kyllä.

Ftalaatiton Kyllä.

Tekniset tiedot

Kosketusvapaat ilmaaaltotilat: 11

Tärinänopeustilat: 3

Tärinäkuvion tilat: 7

Materiaalit Lääketieteellinen silikoni, ABS

Lisätietoja
BrandShots
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Desirable - Ilmapulssivibraattori - Orgasmi Ilman Kosketusta
More from Shots