Nahkainen kaulapanta talutushihnalla

SKU
MW-X2599

Nahkainen Kaulapanta Talutushihnalla – Valtaa ja Viehätystä BDSM Leikkeihin

Nahkainen Kaulapanta Talutushihnalla on suunniteltu niille, jotka haluavat tutkia bondagen kiehtovaa maailmaa syvemmin. Tämä asuste ei ainoastaan lisää dominanssin ja alistumisen tunnetta leikkeihinne, vaan myös tuo seksuaaliseen kanssakäymiseenne uutta syvyyttä ja intensiteettiä. Valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, kaulapanta yhdistää mukavuuden ja kestävyyden, tehden siitä täydellisen valinnan BDSM-seikkailuihin.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Kestävä ja mukava keinonahka, joka tarjoaa pitkäaikaisen käyttömukavuuden.
  • Koko: Kaulapannan mitat ovat 44,5x5 cm, mikä varmistaa hyvän istuvuuden useimmille käyttäjille.
  • Ketjun Pituus: 60 cm pituinen ketju antaa riittävästi pituutta talutushetkiin, lisäten hallinnan tunnetta.

Käyttöideat:

  • Dominanssi- ja Alistumisleikit: Käyttäkää kaulapantaa ja talutushihnaa osana BDSM-leikkejänne, tutkien valtasuhteita ja syventäen luottamusta välillänne.
  • Roolipelit: Lisätkää jännitystä roolipeleihinne kaulapannan avulla, mikä auttaa luomaan vahvoja ja unohtumattomia hahmoja.
  • Erikoistilaisuudet: Tuo lisäelementti erikoistilaisuuksiin, kuten BDSM- ja fetissijuhliin, käyttämällä kaulapantaa ja talutushihnaa osana asustettanne.

Miksi Valita Nahkainen Kaulapanta Talutushihnalla?

Valitsemalla Nahkaisen Kaulapannan Talutushihnalla, astutte yhdessä bondagen jännittävään maailmaan, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tutkia seksuaalisuuttanne uusista näkökulmista. Tämä asuste on ihanteellinen niille, jotka haluavat tuoda suhteeseensa lisää voimaa, hallintaa ja intohimoa. Olipa kyseessä sitten dominanssin syventäminen tai uusien kokemusten etsiminen, tämä kaulapanta talutushihnalla on ehdoton valinta.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nahkainen kaulapanta talutushihnalla
More from Hotlips - Sex toys