Master series asylum 6 penishäkki

SKU
MW-X1038

Master Series Asylum 6 Penishäkki Terskatapilla – Turvaa ja Kiihkoa

Tutustu Master Series Asylum 6 Penishäkkiin Terskatapilla, joka on suunniteltu tuomaan turvaa ja uudenlaista kiihkoa leikkeihinne. Tämä ainutlaatuinen BDSM-asuste on täydellinen tapa suojata rakkaasi kallein osa ja pitää se poissa vieraiden kosketuksilta. Sen taipuisa teräksinen rakenne mukautuu peniksen asentoon, tarjoten samalla turvallisuutta ja mukavuutta.

Mukautuva Design: Asylum 6 penishäkin taipuisa teräsrakenne takaa, että se mukautuu peniksen asentoon, tarjoten miellyttävän istuvuuden. Tämä design mahdollistaa pitkäaikaisen käytön ilman epämukavuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat sekä turvallisuutta että mukavuutta.

Roolileikin Uudet Ulottuvuudet: Master Series Asylum 6 Penishäkki ei ole ainoastaan turvallisuusväline; se on myös jännittävä lisä roolileikkeihin. Tämä asuste tuo mukaan elementin kontrollista ja omistajuudesta, avaten oven uudenlaisiin fantasioihin ja kokemuksiin.

Terskatappi Lisää Stimulation: Terskatappi on suunniteltu lisäämään stimulaatiota ja nautintoa, tehdessään jokaisesta hetkestä vielä intensiivisemmän. Tämä lisäelementti tekee penishäkistä paitsi turvallisuusvälineen, myös kiihottavan asusteen, joka lisää leikkeihinne uudenlaista syvyyttä ja tyydytystä.

Turvaa ja Luottamusta: Master Series Asylum 6 Penishäkki on suunniteltu luomaan turvallisuuden ja luottamuksen ilmapiiriä. Se on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat tutkia dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä.

Master Series Asylum 6 Penishäkki Terskatapilla tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän turvaa, mukavuutta ja erotiikkaa. Se on ihanteellinen valinta kokeneille BDSM-harrastajille sekä niille, jotka haluavat lisätä suhteeseensa uudenlaista jännitystä ja kontrollin tunnetta. Luo unohtumattomia kokemuksia ja syventäkää suhdettanne tämän kiehtovan asusteen avulla.

29,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriHopea
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Master series asylum 6 penishäkki
More from Hotlips - Sex toys