Satisfyer Power -masturbaattori

SKU
4037332

Satisfyer Power Masturbator: Sovellusohjattava masturbointiväline
Satisfyer Power Masturbator ilahduttaa sinua voimakkaan värinän ja joustavan silikonimuotoilunsa yhdistelmällään, ja se on myös yhteensopiva ilmaisen Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa. Masturbointiväline stimuloi peniksen kärkeä ja hemmottelee sinua taipuisilla siivillään, joiden uritettu rakenne hyväilee penistäsi nautinnollisesti. Koska masturbointivälineen varsi on valmistettu ihoystävällisestä silikonista, se ei ole vain erityisen hellävarainen ja hygieeninen ihollesi, vaan se myös ympäröi lempielimesi tiiviisti ja täydellisesti. Satisfyer Power Masturbator on varustettu 14 esiasetetulla värinäohjelmalla, joita voidaan ohjata käytännöllisen kädensijan ohjauspaneelista.
Mutta Power Masturbator pystyy vieläkin parempaan: Se on ohjattavissa ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella, minkä ansiosta saat tervetullutta vaihtelua ja voit kokeilla monia jännittäviä ominaisuuksia. Luo omia värinäkuvioitasi, yhdistä masturbointiväline Spotify-tiliisi, luo ympäristön ääniin perustuvia ohjelmia tai anna kumppanisi hallita Satisfyeriasi maailmanlaajuisesti Internetin kautta. Sovellus on saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Silikoninen masturbointiväline: Satisfyer Power Masturbator
Tämä silikoninen masturbointiväline on myös vedenpitävä (IPX7), ja se ilahduttaa sinua niin suihkussa, kylvyssä kuin muissakin märissä tiloissa: Sen voi puhdistaa helposti lämpimän veden alla mietoa saippuaa käyttäen. Nautinnollisten huipentumien jälkeen integroidut akut voidaan ladata seuraavaa käyttöä varten mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Tarjoushinta 46,74 € Normaalihinta 77,90 €
Varastossa

Anna Satisfyer Power Masturbatorin hemmotella sinua. Nauti sen voimakkaista värinöistä, kutkuttavasta rakenteesta ja sovellusten hallintamahdollisuudesta. Joustava silikonivarsi ja käytännöllinen kädensija viimeistelevät tyylikkään muotoilun.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavana iOS:lle ja Androidille
Stimuloi koko penistä
Tätä välinettä voidaan käyttää vedenpitävän (IPX7) pintansa ansiosta turvallisesti vedessä, ja se on helppo puhdistaa
 

  • Stimuloi koko penistä
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Vesitiivis (IPX7)
  • Käyttö mahdollista myös ilman sovellusta    
  • Muokattavat esiasennetut ohjelmat
  • Lukematon määrä ohjelmia sovelluksen kautta    
  • Hiljainen tila
  • Litiumioniakku    
  • Mukana USB-magneettilatauskaapeli
  • Helppo puhdistaa
Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Power -masturbaattori
More from Satisfyer