SATISFYER MOOTTOROITU SUPER SILEÄ ANAALITAPPI

SKU
4003306

Satisfyer Power Plug on Satisfyer-tuotesarjan seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan mielihyvää ja stimulaatiota erogeenisille alueille kehossa. Kyseessä on langallinen ja pistokkeella toimiva hierontalaite.

Satisfyer Power Plugissa on yleensä erilaisia värinäohjelmia ja intensiteettitasoja, jotka mahdollistavat monipuolisen stimulaation. Laite on varustettu voimakkaalla moottorilla, joka tuottaa syvää ja intensiivistä värinää. Tuote on yleensä valmistettu sileästä ja turvallisesta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä iholla.

Käyttö on yleensä hyvin yksinkertaista. Liitä Satisfyer Power Plug pistorasiaan ja kytke laite päälle käyttämällä virtakytkintä. Voit säätää värinän intensiteettiä ja valita erilaisia värinäohjelmia käyttämällä tuotteen säätöpainikkeita. Hiero laitetta halutuille kehon alueille ja nauti sen tarjoamasta stimulaatiosta.

On tärkeää lukea ja noudattaa valmistajan ohjeita ja suosituksia tuotteen turvallisesta ja tehokkaasta käytöstä. Muista myös puhdistaa laite huolellisesti ennen ja jälkeen käytön käyttäen mietoa saippuaa ja lämmintä vettä tai seksilelujen puhdistusainetta.

Jokainen käyttäjä voi kokea Satisfyer Power Plugin stimulaation eri tavalla, joten säädä värinän intensiteettiä ja käytä sitä omaan mieltymykseesi sopivalla tavalla. Jos koet epämukavuutta tai kipua tuotteen käytön aikana, lopeta käyttö välittömästi ja ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Ole aina tietoinen omista rajoituksistasi ja kuuntele kehoasi. Jos sinulla on terveysongelmia tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta sinulle, suosittelemme keskustelemaan lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Noudattamalla turvallisuusohjeita ja valmistajan suosituksia voit käyttää Satisfyer Power Plug -tuotetta turvallisesti ja nauttia sen tarjoamasta stimulaatiosta ja mielihyvästä.

Tarjoushinta 35,94 € Normaalihinta 59,90 €
Ei varastossa

Tehokas moottori välittää voimakkaita värinärytmejä koko anaalitapin pituudelta.

12 erilaista ohjelmaa tarjoavat monipuolisuutta äärimmäiseen nautintoon.

Sopii sekä miehille että naisille.

Erittäin vahva syvä tärinä.

Sukupuolineutraali.

Vartaloystävällinen silikoni.

Vesitiivis (IPX7).

Kuiskaustila.

Ladattava Li-ion akku.

Mukana magneettinen USB-latauskaapeli.

Helppo puhdistaa.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER MOOTTOROITU SUPER SILEÄ ANAALITAPPI
More from Satisfyer