SATISFYER TWIRLING JOY - OHJAAMINEN MOBIILILAITTEEN KAUTTA

SKU
4009674

Urheilullisen, huolettoman muotoilun ansiosta Satisfyer Twirling Joy löytää tiensä luoksesi hyväillä kaikkia kuumia kohtiasi: 

Kapean pyöreän kärjen ja erittäin voimakkaan tärinän ansiosta se sopii sekä nännejä että klitorista stimuloimaan. 

Muita erogeenisiä vyöhykkeitä, kuten häpyhuulet, voidaan myös taitavasti hieroa vibraattorilla. 

Sen voimakkaat pyöreät tärinät saavat voimansa tehokkaasta moottorista, jonka avulla voit hemmotella itseäsi kahdeksalla ohjelmalla, joita voidaan säätää 5 tehotasolla ja joita voidaan ohjata intuitiivisesta ohjauspaneelista +/–-painikkeilla. 

Kapenevan ja jäykän kärjen ja helpon käytön ansiosta Satisfyer Twirling Joy sopii erityisen hyvin aloittelijoille.

Satisfyer Twirling Joy tarjoaa entistä monipuolisempaa Satisfyer Connect -sovelluksen avulla. 

Sovelluksen avulla voit luoda omia värähtelyohjelmia ja siirtää ne vibraattoriin sekä liittää suosikkinautimasterisi Spotifyyn ja kommunikoida muiden käyttäjien kanssa yhteisössä. 100 % tietoturva on taattu!

Vartaloystävällinen silkkisilikoninen klitorisvibraattori on erityisen hygieeninen ja pehmeä iholle. Vesitiiviin (IPX7) käsittelyn ansiosta se kulkee mukanasi myös suihkussa tai kylvyssä ja voidaan myös puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. 

Sen sisäänrakennetut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Satisfyer Twirling Joy on stimulaattori, joka voidaan yhdistää Satisfyer Connect -sovellukseen. Tämä sovellus tarjoaa lisäominaisuuksia ja mahdollistaa stimulaattorin ohjaamisen ja mukauttamisen mobiililaitteen kautta.

Satisfyer Twirling Joy Connect App -sovelluksen avulla voit hallita stimulaattorin toimintoja ja ominaisuuksia monipuolisemmin. Joitakin sovelluksen tarjoamia toimintoja voivat olla:

Langaton ohjaus: Voit ohjata stimulaattorin voimakkuutta, rytmiä ja värinämalleja suoraan mobiilisovelluksen avulla. Tämä mahdollistaa tarkemman säädön ja mukauttamisen omiin mieltymyksiisi.

Räätälöidyt ohjelmat: Sovelluksessa voi olla valmiita stimulaatio-ohjelmia tai voit luoda omia räätälöityjä ohjelmia, jotka sopivat juuri sinulle. Voit säätää värinävoimakkuutta, rytmiä ja kestoa haluamallasi tavalla.

Ääniohjaus ja musiikkitoiminto: Joissakin sovelluksissa on ääniohjausominaisuus, joka reagoi ääniisi tai musiikkiin. Voit synkronoida stimulaattorin värinämallit ja intensiteetin esimerkiksi musiikin tahdissa tai oman äänesi mukaan.

Kauko-ohjaus ja etäyhteys: Joskus sovellus voi tarjota kauko-ohjausominaisuuden, joka mahdollistaa stimulaattorin hallitsemisen etänä. Tämä voi olla hyödyllistä, jos haluat antaa kumppanisi hallita stimulaattorin toimintoja tai luoda yhteyden etäsuhteessa.

On tärkeää lukea ja seurata tuotteen mukana tulevia ohjeita ja suosituksia sovelluksen käytöstä. Jotkut toiminnot voivat vaihdella riippuen stimulaattorin mallista ja sovelluksen päivityksistä.
 


 

Tarjoushinta 29,94 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Väri: fuksia, vaaleanpunainen, valkoinen
Sopii: Naisille
Korkeus: 30 mm
Pituus: 180 mm
Paino: 53,24 g
Leveys: 30,4 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER TWIRLING JOY - OHJAAMINEN MOBIILILAITTEEN KAUTTA