NAISTEN OMA VIBRAATTORI SATISFYER THREESOME 1

SKU
40371thr1

Käyttämällä Satisfyer Threesome 1:tä, innovatiivista vibraattoria, kolme viettelevää vartta tulevat mukaan sänkyysi ja tarjoavat erityisen voimakkaita tuntemuksia. 

Se sopii erityisesti niille, jotka arvostavat tyydyttävää vibraattoria ja haluavat viedä sen seuraavalle tasolle. 

Klitorisstimulaatio 2.0: tässä voit odottaa tinkimätöntä tärinää kolmelta tehokkaalta moottorilta, jotka on omistettu nautinnollesi!

Käytettävä vibraattori on ergonomisesti ja tyylikkäästi kaareva, valmistettu ihoystävällisestä, joustavasta silikonista, joka mukautuu vulvaan. Jalustan ollessa tukevasti kädessäsi, kolmea joustavaa vartta voidaan säätää henkilökohtaisen anatomiasi mukaan. Kaikkia kuumia pisteitäsi hemmotellaan, erityisesti klitoristasi, joka saa erityistä huomiota keskivarrelta sen erityisen moottorin ansiosta – sitä voidaan painaa alas intensiivistä stimulaatiota varten. 

Helmen suora stimulaatio saa valtavaa aistillista voimaa häpyhuulien lisästimuloinnin ansiosta. 

Parantaaksesi kokemustasi entisestään voit ohjata itsenäisesti keskivarren moottoria, joka tarjoaa 2 x 12 värinäohjelmaa. 

Tutustu ja löydä itsellesi parhaiten sopiva asetus.

Tämän trion kanssa ei tule aamulla ikäviä yllätyksiä. Lataa Satisfyer Threesome 1 vain sisäänrakennetuilla akuilla ja mukana tulevalla USB-kaapelilla ja nauti intensiivisimmästä soolopelistä milloin haluat! 

Puhdistus on helppoa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä, ja koska vibraattori on vedenpitävä (IPX7), voit myös hemmotella itseäsi kuumalla intiimihieronnalla kylvyssä. 

Olipa sitten vedessä tai lakanoiden välissä, tämä tehokas puettava vibraattori lupaa äärimmäisiä aistillisia kokemuksia!
 


 

29,94 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Korkeus: 140 mm.

Leveys: 57mm.

Sopii: Naisille.

Pituus: 37mm.

Paino: 87g.

Tärinä: Kyllä.

Stimulaatio: Koko vartalo, klitoris.

Vesitiivis (IPX7): Kyllä.

Akku: Akku.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NAISTEN OMA VIBRAATTORI SATISFYER THREESOME 1
More from Satisfyer