SATISFYER THREESOME 2 - PARISKUNTASEKSILELU

SKU
40371thr2

Satisfyer Threesome 2 on seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan nautintoa sekä yksin että kumppanin kanssa. Kyseessä on tietynlainen klitoriskiihotin, joka koostuu kolmesta osasta. Siinä on kaksi joustavaa osaa, jotka voidaan asettaa klitoriksen molemmin puolin, ja keskellä oleva osa, joka voi tunkeutua emättimeen tai peräaukkoon.

Satisfyer Threesome 2 -lelu toimii imuteknologialla, joka tarjoaa intensiivistä klitoriskiihotusta ilman suoraa kosketusta. Imutekniikka luo alipaineen klitoriksen ympärille, mikä voi tuottaa intensiivistä ja nautinnollista stimulaatiota.

Vaikka Satisfyer Threesome 2 on suunniteltu tarjoamaan hyvää liukuvoiteen kanssa, sen käyttö ei välttämättä edellytä liukuvoidetta. Joillekin ihmisille luonnollinen kosteus voi riittää, kun taas toiset saattavat nauttia lisätystä liukuvoiteesta saavuttaakseen sujuvan ja miellyttävän kokemuksen. Jos päätät käyttää liukuvoidetta, varmista, että se on yhteensopiva lelun materiaalin kanssa.

Satisfyer Threesome 2 -lelu tarjoaa monipuolisia stimulaatiomahdollisuuksia. Sen avulla voit kokea klitoriksen imutekniikan lisäksi myös sisäistä stimulaatiota emättimessä tai peräaukossa. Lelussa on erilliset moottorit jokaisessa osassa, joten voit säätää ja hallita niitä erikseen, mikä mahdollistaa mukautetun nautinnon.

Seksilelu on valmistettu silikonista, joka on turvallinen ja kestävä materiaali seksileluissa. Silikoninen pinta tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä kosketuksessa ihoon. Se on myös helppo puhdistaa saippuavedellä tai seksilelujen puhdistusaineella.

Satisfyer Threesome 2 -lelun kanssa voit kokea erilaisia nautinnon tasoja ja löytää juuri sinulle sopivan stimulaation. Jotkut käyttäjät saavuttavat voimakkaita orgasmeja käyttäessään tätä lelua, kun taas toiset nauttivat sen tarjoamasta herkästä ja hellästä stimulaatiosta.

Kuten kaikkien seksilelujen kohdalla, on tärkeää käyttää lelua puhtaana ja hygieenisesti. Pese se ennen käyttöä ja sen jälkeen. Muista myös ladata lelu säännöllisesti, jotta sen moottorit toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

On aina hyvä kuunnella omaa kehoasi ja kommunikoida kumppanisi kanssa, kun käytätte seksileluja. Jokaisen ihmisen mieltymykset ja mukavuusraja voivat vaihdella, joten avoin keskustelu auttaa varmistamaan molempien osapuolten nautinnon ja mukavuuden.

Lisää faktaa Satisfyer Threesome 2 naisten vibraattorista:

Satisfyer Threesome 2:n avulla voit nauttia kattavasta klitorisstimulaatiosta ja voimakkaasta värinästä. 

Ladattava vibraattori on varustettu kolmella moottorilla 3 joustavassa, kapenevassa nautintovarressa, joista jokainen hemmottelee häpyhuulia ja klitorista. 

Kaksi ulompaa vartta lepäävät häpyhuulien päällä - klitoriksen voimakkaampaa ja kohdennettua stimulaatiota varten vibraattorin kapea keskivarsi voidaan myös painaa alas. 

Maksimaalisen vaihtelun takaamiseksi mukana oleva vibraattori tarjoaa sinulle 2 x 12 värinäohjelmaa ulko- ja keskiakselissa: 

molempia toimintoja voidaan ohjata erikseen tai yhdistää. Hellävaraisesta intensiiviseen - löydä suosikkiohjelmasi nyt! 

Käyttökahvan ansiosta voit aina hallita vibraattoria ja käyttää sitä mukavasti.

Satisfyer Threesome 2 on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja on erityisen hygieeninen ja hellävarainen ihollesi. 

Haluatko viedä sooloistunnon vesille? 

Ei hätää, sillä kiinnitetty vibraattori on vedenpitävä (IPX7) ja tulee mukaan suihkuun tai kylpyyn. 

Vibraattorin sisäänrakennetut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.
 


 

33,54 € Normaalihinta 55,90 €
Varastossa

Sopii: Naisille, pariskunnille.

Leveys: 55mm.

Pituus: 141mm.

Korkeus: 37mm.

Paino: 81,99g.

Tärinä: Kyllä.

Stimulaatio: Klitoris.

Vesitiivis (IPX7): Kyllä.

Akku: Akku.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER THREESOME 2 - PARISKUNTASEKSILELU
More from Satisfyer