Satisfyer G-Spot Flex 4 g-pisteen vibraattori

SKU
4038698

G-Spot Flex 4 Connect -sovelluksen avulla koet erityisen taitavat rakastajat. Sisäisen johdon ansiosta G-pistevibraattori voi muuttua yhdellä liikkeellä myös kahden stimulaation tarjoavaksi jännevibraattoriksi. Ohjaa sitä Satisfyer Connect -sovelluksen kautta ja saat ainutlaatuisen eroottisen kokemuksen.
Huomio, valmistaudu, halua: tämä erityinen vibraattori tarjoaa useita stimulaatiomahdollisuuksia yhdessä ja on ihanteellinen valinta omien mieltymysten tutkimiseen. Sisäisen johdon ansiosta G-pistevibraattoria voidaan käyttää myös G-pisteen ja klitoriksen stimuloiva jännevibraattorina. Pyöreäkärkinen litteä varsi muistuttaa kieltä, joka hellii emätintä joka puolelta. G-pisteen ja klitoriksen tarkka stimulaatio takaa erityisen intensiiviset nautinnot.

Eroottinen yleislaite klassisen G-pistevibraattorin tyyliin, kaarevalla kahvalla, tarjoaa tukevan otteen myös villimmissä tilanteissa. Pehmeä silikoni hellii ihoasi ja liukuu sulavasti sisälle, samalla kun voit valita 12 eri värinäohjelman joukosta suosikkisi saavuttaaksesi taivaallisen kiihottumisen. Vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta G-Spot Flex 4 Connect -sovellus on kuuma kumppani myös suihkussa tai kylvyssä. Ohjaa vibraattoria, jotta saat eksklusiivisia kokemuksia Satisfyer Connect -sovelluksella: uppoudu kuumiin musiikin rytmeihin, luo oma henkilökohtainen värinäkuvio tai anna kumppanisi hallita lelua saadaksesi selkeäpäisiä orgasmeja.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

Tarjoushinta 32,94 € Normaalihinta 54,90 €
Varastossa

Väri: Sininen
Sopii: Miehille, Naisille
Korkeus: 32 mm
Leveys: 38 mm
Pituus: 195 mm
Paino: 96 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin, anaali
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: Silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriSininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer G-Spot Flex 4 g-pisteen vibraattori
More from Satisfyer