VAALEANSININEN PHEROMONIHAJUSTE MIEHILLE - 15 ML

SKU
H-67142

Vaaleansininen Shiatsu Pheromoni Hajuvesi Miehille 15ml – Vastustamatonta Vetovoimaa

Vaaleansininen Shiatsu Pheromoni Hajuvesi miehille on suunniteltu herättämään ja tehostamaan sinun luontaista houkuttelevuuttasi. Tämä 15ml hajuvesi, joka sisältää erityisen tiivistettyjä ja monipuolisia feromonikoostumuksia, on kehitetty vahvistamaan viehätysvoimaasi vastakkaisen sukupuolen silmissä. Koe ainutlaatuisen koostumuksen tarjoama etu, joka tekee sinusta entistä houkuttelevamman ja muistettavamman.

Ominaisuudet:

  • Erittäin Tiivistetty Feromonikoostumus: Parantaa tehokkaasti luontaista viehätysvoimaasi.
  • Monipuolinen Koostumus: Sopii käytettäväksi monenlaisissa sosiaalisissa tilanteissa, lisäten hienovaraisesti vetovoimaasi.
  • Ainutlaatuinen Tuoksu: Tarkoin valittu tuoksuyhdistelmä, joka tehostaa feromonien vaikutusta ja korostaa persoonallisuuttasi.

Käyttöideat ja Hyödyt:

  • Lisää Viehätysvoimaa: Käytä Vaaleansinistä Shiatsu Pheromoni Hajuvettä parantaaksesi luontaista vetovoimaasi ja tehdäksesi vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen.
  • Erityistilaisuudet: Ihanteellinen valinta tärkeisiin tapahtumiin, treffeille tai juhliin, kun haluat varmistaa, että erotut joukosta.
  • Itsevarmuuden Kasvattaminen: Tämän hajuveden käyttö voi lisätä itseluottamusta, tietäen että tuoksut vastustamattomalta.

Vaaleansininen Shiatsu Pheromoni Hajuvesi Miehille on enemmän kuin vain hajuvesi; se on salainen ase, joka hyödyntää feromonien voimaa tehdäksesi sinusta vastustamattoman. Käytä tätä ainutlaatuista tuoksua vahvistamaan omaa viehätysvoimaasi ja jättämään pysyvän vaikutelman kaikkiin kohtaamiisi ihmisiin. Koe ero ja tee itsestäsi unohtumaton jokaisessa tilanteessa.

26,90 €
Varastossa

Tuotteen mitat 5 x 2 x 6 cm
Tuotteen paino 85 grammaa
Tuotteen tilavuus 15ml
Alkoholi Denat, Aqua (vesi), hajuvesi (tuoksu), hydroksisitronellali, alfa-isometyyli-iononi, bentsyylisalisylaatti, limoneeni, sitronelloli, linalooli, kumariini, sitraali, geranioli, bentsyylibentsoaatti, isoeugenoli, bentsyylisinemaatti,

Lisätietoja
BrandShiatsu
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VAALEANSININEN PHEROMONIHAJUSTE MIEHILLE - 15 ML
More from Shiatsu