VAGINA TIGHTENING - PIMPIN TIUKENNUSVOIDE

SKU
90464

SHIATSU Vagina Tightening - Tiukentava Geeli

SHIATSU Vagina Tightening -geeli tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun naisille, jotka haluavat kokea voimakkaamman ja tiukemman tunteen intiimialueellaan. Tämä erikoisvalmisteinen tuote sisältää supistavia aktiivisia aineosia, jotka tiukentavat ja virkistävät, tarjoten uudenlaista nautintoa ja intensiivisyyttä seksuaalisessa kanssakäymisessä. Lisäksi geelin hoitavat ainesosat parantavat emättimen luonnollista kosteutta ja kimmoisuutta, tehostaen seksuaalista nautintoa.

Ominaisuudet ja Hyödyt:

  • Tiukempi Tunne: Supistavat aktiiviset aineosat tarjoavat välittömän tunteen tiukkuudesta, mikä voi tehdä seksuaalisesta kokemuksesta entistä intensiivisemmän ja nautinnollisemman.
  • Parantaa Kuivuutta ja Kimmoisuutta: Erityisesti suunniteltu voidepohja, jossa on monia hoitavia aineosia, auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista kosteutta ja kimmoisuutta.
  • Intensiivisempi Rakastelukokemus: Käyttö ennen yhdyntää voi tehdä seuraavasta seksuaalisesta kohtaamisesta entistä intensiivisemmän, tarjoten molemmille osapuolille lisää nautintoa.
  • Helppo Käyttö: Geeliä on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti, joten se ei häiritse intiimin hetken spontaaniutta.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä geeliä intiimialueelle ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen seksuaalista aktiviteettia. Tuotteen vaikutus kehittyy nopeasti, tarjoten tiukemman ja intensiivisemmän tunteen.

SHIATSU Vagina Tightening -geeli on suunniteltu naisille, jotka haluavat lisätä seksuaalista nautintoaan ja kokea uudenlaista läheisyyttä kumppaninsa kanssa. Tuotteen hoitavat ja supistavat aineosat tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät luonnollisia keinoja parantaa intiimialueen terveyttä ja hyvinvointia. Kokeile ja koe ero itse.

19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShiatsu
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VAGINA TIGHTENING - PIMPIN TIUKENNUSVOIDE
More from Shiatsu