BIJOUX INDISCRENTS SLOW SEX ANAALILIUKUVOIDE - 30 ML

SKU
BI0322

Anaaliseksissä tarvitaan hyvää ja intensiivistä nesteytystä epämukavuuden ja vammojen välttämiseksi. Bijoux Indiscrets Slow Sex anaaliliukuvoide on vesipohjainen liukuvoide, joka sisältää yhdistelmän kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia. Koostumuksensa ansiosta geeli vähentää kitkaa ja valmistelee pelialuetta. Sopii sekä asiantuntijoille että aloittelijoille anaalistimulaatiossa.
Anal lube geeli sisältää aloe veraa, arnikkaa ja kamomillaa, jotka voitelevat ja rentouttavat peräaukon aluetta helpottaen tunkeutumista. Geeli kosteuttaa ihoa, tekee siitä joustavamman ja minimoi epämukavuuden. Voiteluaineella on rauhoittavia ja rentouttavia ominaisuuksia, mikä mahdollistaa hetken nauttimisen. Vesipohjan avulla voit käyttää geeliä minkä tahansa materiaalin seksilelujen ja kondomien kanssa, ja kookoksen maku lisää kevyen trooppisen kosketuksen läheisyyteen. 
Tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka eivät aiheuta allergioita.

15,90 €
Varastossa

Ainesosat: 

Glyseriini, vesi, aloen lehtimehu, kamomillan kukkauute, arnikan kukkauute, ksantaanikumi, karbomeeri, bisabololi, maltodekstriini, natriumsakariini.

Pohja: vesi.

Tuoksu: kookos.

Tilavuus: 30 ml.

Lisätietoja
BrandBijoux Indiscrets
VäriLäpinäkyvä
Paketin koko1 pc
MakuCoconut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BIJOUX INDISCRENTS SLOW SEX ANAALILIUKUVOIDE - 30 ML