Slow sex – Pidempää nautinnollisempaa seksiä

SKU
B-0330

Tutustu Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray -suihkeeseen, joka on suunniteltu tekemään suuseksistä entistäkin mehukkaampaa. Suihkeen sisältämä omenahappo stimuloi syljen tuotantoa, ja sitrushedelmien maku sekä aroma vahvistavat aistimuksia. Kuvittele kiiltävä penis, joka on runsaasti kostutettu syljellä, kun tyttö hitaasti vetää sen suustaan – märät huulet liukuvat jälleen kostean peniksen yli. Tämä on näky, joka saa minkä tahansa miehen hulluksi.

15,95 €
Ei varastossa

Kuinka hyödyntää Slow Sex - Herkullista Suihketta:

Suuseksin Parantamiseen: Suihkauta suihketta kolme kertaa kielelle ennen suuseksin aloittamista. Suihkeen stimuloivat ominaisuudet varmistavat täydellisen liukuvuuden ja luovat ainutlaatuisen kalvovaikutuksen, joka tekee käsien hyväilystä entistä hellävaraisempaa.

Lubrikanttien Vaihtoehdoksi: Slow Sex - Herkullinen Suihke on ihanteellinen niille, jotka eivät pidä perinteisten liukuvoiteiden käytöstä suuseksissä. Sen miellyttävä sitrushedelmien maku ja tuoksu tekevät kokemuksesta nautinnollisemman sekä antajalle että vastaanottajalle.

Miten Slow Sex - Herkullinen Suihke Auttaa Nostamaan Mielialaa:

  • Aistillinen Kokemus: Suihkeen käyttö suuseksin aikana lisää intiimin hetken aistillisuutta ja tekee siitä molemmille osapuolille miellyttävämmän.
  • Yhteys Kumppaniin: Slow Sex - Herkullisen Suihkeen avulla voit antaa kumppanillesi unohtumattoman suorituksen, mikä syventää välillänne olevaa yhteyttä ja lisää läheisyyden tunnetta.
  • Mielihyvän Lisääminen: Suihkeen makuelämys ja syljen tuotannon stimulointi tekevät suuseksistä nautinnollisemman kokemuksen, mikä voi nostaa mielialaa ja lisätä seksuaalista tyydytystä.

Bijoux Indiscrets, Slow Sex suihke, herkullinen suuseksi, omenahappo, sitrushedelmien maku, suuseksin parantaminen, suuseksi ilman liukuvoidetta, aistillinen kokemus, seksuaalinen mielihyvä.
Slow Sex - Herkullinen Suihke tarjoaa ainutlaatuisen tavan lisätä nautintoa suuseksissä, tehostamalla syljen tuotantoa ja parantamalla aistimuksia sitrushedelmien maulla ja tuoksulla. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat syventää intiimiä yhteyttä kumppaninsa kanssa ja tehdä suuseksistä entistäkin nautinnollisemman kokemuksen.

Suihke sisältää kaliumkloridia, joten emme suosittele sen käyttöä sydänongelmista kärsiville - ota yhteyttä lääkäriisi.

Ainesosat: vesi, kaliumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), täyteaine (maltodekstriini), kaliumkloridi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), glyseriini, sukraloosi.

Lisätietoja
BrandBijoux Indiscrets
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Slow sex – Pidempää nautinnollisempaa seksiä
More from Bijoux Indiscrets