SATISFYER BULLSEYE - MOOTTOROITU PENISRENKAS PAREILLE

SKU
SFbullseye

Silikonista valmistettu säädettävä Satisfyer penisrengas rajoittaa verenkiertoa ja takaa kestävän nautinnon rakastelun aikana. Kapenevan klitorisstimulaattorin tarjoamia voimakkaita värähtelyjä voidaan ohjata myös ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Tehokas moottori välittää voimakkaita värähtelyrytmejä koko lelun läpi.

Ihanteellinen pariskunnille.

41,90 €
Varastossa

Satisfyer Bullseye: Säädettävä penisrengas sovelluksen ohjauksella

Nauti vertaansa vailla olevista huipentuksista Satisfyer Bullseyen avulla! 

Kokosäädettävä kukonrengas on ihanteellinen aloittelijoille tai kaikille, jotka etsivät täydellisesti istuvaa kukonrengasta: Ympärysmitta on helposti säädettävissä säädettävällä liukusäätimellä. Tuloksena olevan veren pidätysvaikutuksen ansiosta siemensyöksysi ei vain viivästy, vaan myös erektiosi tehostuu. Sekä sinä että rakkaasi hyötyvät myös kukonrenkaan voimakkaasta värähtelystä. 12 esiasetettua ohjelmaa voidaan ohjata helposti yhdellä kosketuksella.

Koska Satisfyer Bullseye on sovellusohjattu, voit yhdistää sen ilmaiseen Satisfyer Connect -sovellukseen ja suunnitella pelisi luovasti. iOS- ja Android-sovelluksen avulla voit luoda omia värinäohjelmia ja siirtää ne hauskanpitoon, linkittää Spotify-tiliisi, vaihtaa ajatuksia muiden käyttäjien kanssa ja ohjata Satisfyeria maailmanlaajuisesti (tai ohjata sitä) Internetin kautta. On loputtomasti mahdollisuuksia, jotka vain odottavat löytämistään!

Silikoninen penisrengas: Mitä muita hienoja asioita Satisfyer Bullseyessa on?

Satisfyer Bullseye koostuu vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joka on erityisen joustava ja hellävarainen ihollesi. 

Penisrengas ei myöskään pelkää vettä - koska se on vedenpitävä (IPX7), se voi liittyä myös kylpyyn tai suihkuun. Integroidut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla, kun olet lopettanut rakastelun.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER BULLSEYE - MOOTTOROITU PENISRENKAS PAREILLE
More from Satisfyer