SATISFYER KOLME HERKKUA YHDESSÄ

SKU
SFtriLover

Kolminkertainen tyydytys?... Kyllä, kiitos! Kolmella tehokkaalla moottorilla varustettua monipuolista Triple Loveria voidaan käyttää kanityylisenä vibraattorina G-pisteen ja klitoriksen herättämiseen tai käyttää vastakkaista päätä hierontasauvana.

Hierontasauva sopii täydellisesti koko kehon hierontaan tai minkä tahansa erogeenisen alueen tutkimiseen. Pikemminkin asiantuntijan tuote, Triple Lover nostaa nautintokokemuksesi uusiin korkeuksiin. Sekä varsi että hierontapää ovat hieman joustavia, mutta pysyvät lujasti paikoillaan käsittelyn helpottamiseksi. Pyöreä muoto ja perinteinen hierontapää tarjoavat esimerkillistä nautintoa kierteellä.

Hierontapäässä on silikonisuoja, joka on ihanteellinen matkustamiseen ja hygieeniseen säilytykseen. Poista kansi ennen Triple Loverin sisäistä käyttöä. Kolmella tehokkaalla moottorilla ohjaa itsenäisesti kanin moottoreita ja sauvan moottoria. Käytä +/- painikkeita ohjataksesi kanin 12 tärinäohjelmaa ja ~-painiketta ohjataksesi hierontasauvan 12 lisävärähtelyohjelmaa.

Triple Lover on valmistettu vartalolle turvallisesta silikonista, on ladattava ja vedenpitävä (IPX7). Hanki rakkautta!

63,90 €
Varastossa

Moottoreiden lukumäärä 3 kpl.

Nopeudet 24 kpl.

Eri nopeudet Kyllä.

Ladattava Kyllä.

Tasapainoton Kyllä.

Materiaalit Silikoni, ABS

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER KOLME HERKKUA YHDESSÄ
More from Satisfyer