SATISFYER DEEP DIVER MOOTTOROITU ANAALITAPPI NAISILLE JA MIEHILLE

SKU
SFdeepDiver

Sovellusohjattu Satisfyer Deep Diver tarjoaa erityisen nautinnollisen stimulaation: 

Tämä peppuvibraattori inspiroi sinua sensuellilla pallorakenteella ja voimakkailla värähtelyillä. Ja laaja pohja varmistaa, että voit nauttia rakkauspeleistäsi turvallisesti.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Tehokas moottori välittää voimakkaita värähtelyrytmejä läpi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen.

Sopii molemmille sukupuolille.

59,90 €
Varastossa

Satisfyer Deep Diver: Uppoudu anaalistimulaation maailmaan

Satisfyer Deep Diverin avulla voit nauttia erinomaisesta monipuolisuudesta: värähtelevä peräaukon pistoke stimuloi sinua nousevalla, tilavalla pallomaisella rakenteella, jossa on 2 elementtiä, mikä tekee laitteen asettamisen helpoksi. Joten Deep Diver sopii erinomaisesti kaikille, joilla on jo kokemusta monipuolisesta anaalipelistä ja jotka haluaisivat vaihtaa esimerkiksi anaalihelmistä peräaukon vibraattoreihin. Tehokas moottori viettelee voimakkaalla tärinällä, kun taas pitkänomainen, leveä pohja takaa aina nautinnon.

Ylimääräistä monipuolisuutta Satisfyer Connect -sovelluksella

Satisfyer Deep Diver tarjoaa sinulle myös sovelluksen hallinnan: ilmaisella Connect-sovelluksella voit ohjata peppuvibraattoria maailmanlaajuisesti Internetin kautta, linkittää laitteen suosikkisoittolistaasi Spotifyssa tai luoda omia värinäohjelmia ja siirtää ne Satisfyer – mahdollisuudet ovat rajattomat! Anaalitapin 12 esiasetettua värinäohjelmaa voidaan ohjata intuitiivisesti One Touch Button -painikkeella jopa ilman sovellusta.

Vedenpitävä (IPX7) materiaali tarkoittaa, että Satisfyer Deep Diveriä voidaan käyttää myös märissä tiloissa, kuten suihkussa tai kylpyammeessa. Ja sileä pinta vartaloystävällisestä silikonista voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Integroidut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Satisfyer Plug Vibrator -sarjan peppuvibraattorit ovat erimuotoisia, hallittava koko ja helppokäyttöinen, ja ne sopivat erityisen hyvin aloittelijoille ensimmäiseksi anaalileluksi. Suosittelemme aina vesipohjaisen liukasteen käyttöä miellyttävän nautinnon takaamiseksi.

Sopii miehelle ja naiselle.

Leveys 77 mm.

Korkeus 43 mm.

Pituus 112 mm.

Tärinä kyllä.

Stimulaatio Anal.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali ABS, silikoni.

Yhteensopiva Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER DEEP DIVER MOOTTOROITU ANAALITAPPI NAISILLE JA MIEHILLE
More from Satisfyer