SATISFYER DELUXE ADVENTTIKALENTERI 2023

SKU
4063355

Uudet 2023 Satisfyer Adventtikalenterit ovat halutuimpia lahjoja! Tulet olemaan yllättynyt ja iloinen jokaisesta paljastettavasta aarteesta.

On ilon aika, ja mikä olisikaan parempi tapa ennakoida vuoden ihaninta aikaa kuin Satisfyer Deluxe -adventtikalenteri?

Tutustu seksuaalisen hyvinvoinnin ulottuvuuksiin tänä adventtina 24 ihastuttavalla herkulla Satisfyer Deluxe -adventtikalenterin ovien takana.

Tarjoushinta 89,90 € Normaalihinta 600,00 €
Varastossa

Valmistaudu jännittäviin tuntemuksiin Satisfyer Cutie Heartilla, sydämenmuotoisella paineaaltovärähtelijällä, joka auttaa sinua saavuttamaan unohtumattomia huippuja Satisfyerin innovatiivisen Air Pulse -teknologian ja voimakkaan värinän avulla.

Nauti Satisfyer Masturbator Egg "Bubble" -masturbaattorin ilahduttavista vedoista. Se on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka on tehty miellyttämään terskaa tai koko penistä jännittävällä sisärakenteella.

Ja tietysti tämä ilon juhlakausi vaatii oikeanlaista asua! Esittele vangitseva Penthouse-alusvaatekappale ja pukeudu upeaan "Devil’s Advocate" -body-asuun luomalla kohtauksen unohtumattomalle kohtaamiselle mistelin alla.

Jos kaipaat rentoutumista tällä kaudella, kuusenneulahierontaöljy on sinulle paras valinta.

Ja jos etsit voimakkaampaa tunnetta, kokeile nautintoa lisäävää Orgasm Gel -geeliämme.

Tutustu Satisfyer Deluxe Advent Calendar 2023 -kalenteriin ja jaa ilo ja nautinto kumppanisi kanssa – tai vain itsesi kanssa!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER DELUXE ADVENTTIKALENTERI 2023
More from Satisfyer