Satisfyer Pro 2 Modern Blossom

SKU
4065861

Satisfyer Pro 2 Modern Blossom: Upea Air Pulse -vibraattori
Satisfyer Pro 2 Modern Blossom yhdistää luonnon kauneuden innovatiiviseen teknologiaan ja on oiva tyydytysväline kaikille romantikoille. Maailmanlaajuisesti suositun Satisfyer Air Pulse -teknologian avulla koet täysin kosketuksetonta klitorisstimulaatiota ja unohtumattomia kliimakseja. Tämä tyylikäs vibraattori voi kuitenkin tehdä vielä enemmän: Satisfyer Pro 2 Modern Blossom stimuloi klitoristasi vallankumouksellisella Liquid Air -teknologialla, joka jäljittelee sykkivän veden jännittävää tunnetta. Tämä on mahdollista lisäsuukappaleen avulla, jossa on erittäin ohut kalvo. Löydettävänäsi on 11 paineaaltoohjelmaa herkästä intensiiviseen.

Satisfyer Pro 2 Modern Blossom: Ihoystävällisestä silikonista valmistettu paineaaltovibraattori
Ruusu, joka ei koskaan lakastu: Satisfyer Pro 2 Modern Blossomin pinta on valmistettu pehmeästä ja erityisen ihoystävällisestä silikonista. Myös veden alla on luvassa romanttista menoa, sillä vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta tämä paineaaltovibraattori hemmottelee sinua myös suihkussa tai kylpyammeessa. Tämä Satisfyer on helppo puhdistaa käytön jälkeen vedellä, miedolla saippualla ja Toycleaner-puhdistusaineella sekä ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla. Olitpa tyydytysvälineiden käytön aloittelija tai ammattilainen, ostatpa tämän itsellesi tai rakkaallesi, saa tämä ainutlaatuinen ruusu himosi puhkeamaan kukkaan!

Tarjoushinta 29,90 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

"Satisfyer Pro 2 Modern Blossom"
Päästä halusi valloilleen tällä kauniisti suunnitellulla Satisfyer-tyydytysvälineellä. Satisfyer Pro 2 Modern Blossom hemmottelee sinua kosketuksettomilla paineaalloilla ja uudella Liquid Air -teknologialla. Intensiivinen klitorisstimulaatio ei ole koskaan ollut näin tyylikästä!

  • Liquid Air Technology jäljittelee sykkivän veden aistillista virtausta
  • Stimuloi klitorista intensiivisten paineaaltojen avulla ilman suoraa kosketusta
  • Valmistettu erittäin pehmeästä, vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä koskettaa ja erittäin hygieeninen
  • Paineaaltostimulaatiota ja kosketuksetonta klitorisstimulaatiota 
  • 11 paineaalto-ohjelmaa
  • Vesitiivis (IPX7)
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Pro 2 Modern Blossom
More from Satisfyer