Laadukas suupallo hengitysreillä

SKU
MW-X2001

Laadukas Suupallo Hengitysreillä – Lisää Leikkiä ja Kontrollia Intiimeihin Hetkiin

Tutustu Laadukkaaseen Suupalloon Hengitysreillä, joka on suunniteltu tuomaan lisää leikkisyyttä ja kontrollia intiimeihin hetkiisi. Tämä suupallo tarjoaa turvallisen ja mukavan tavan rajoittaa puheita samalla, kun se lisää roolileikkeihin syvyyttä ja intensiteettiä. Mukavuus, turvallisuus ja intiimi leikki ovat tämän suupallon pääasiallisia tunnusmerkkejä, mikä tekee siitä ihanteellisen välineen BDSM-leikkeihin.

Mukavuus ja Turvallisuus: Suupallo on valmistettu turvallisista materiaaleista, mikä takaa mukavan käytön pitkäaikaisissakin sessioissa. Säädettävän hihnan ansiosta suupalloa voidaan säätää eri käyttäjien kokoon sopivaksi, varmistaen luotettavan ja turvallisen käytön.

Intiimi Leikki: Hengitysrei'illä varustettu suupallo mahdollistaa hengittämisen rajoituksista huolimatta, tarjoten uuden ulottuvuuden roolileikkeihin ja dominanssiin. Sen avulla voit hallita sanoja ja kommunikaatiota, tuoden mukaan lisäelementin leikin ja alistumisen dynamiikkaan.

Harkinnanvaraisuus: Nahka/PVC-materiaalista valmistettu suupallo vyöllä lisää potkua intiimileikkeihin, mahdollistaen keskittymisen nautintoon ja kokeiluun ilman tarpeettomia häiriötekijöitä. Sen diskreetti design ja hengitysrei'illä varustettu rakenne tekevät siitä sekä toiminnallisen että esteettisesti miellyttävän.

Tekniset Tiedot:

  • Materiaali: Nahka/PVC
  • Pallon halkaisija: 4,5 cm
  • Värit: Punainen ja Musta
  • Vyön leveys: 2 cm
  • Pituus: 64 cm

Laadukas Suupallo Hengitysreillä on monipuolinen ja käytännöllinen väline, joka tuo uutta syvyyttä ja merkitystä BDSM-kokemuksiinne. Olipa kyseessä roolileikki, dominanssi tai pelkkä leikkisä kokeilu, tämä suupallo on varma valinta rikastuttamaan intiimejä hetkiänne turvallisella ja mukavalla tavalla.

6,93 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa

Materiaali: nahka/PVC.

Pallon halkaisija: 4,5 cm.

Vyön leveys: 2 cm.

Pituus: 64 cm.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Laadukas suupallo hengitysreillä
More from Hotlips - Sex toys