LELO TOR 3 BASE MOOTTOROITU PENISRENGAS

SKU
Tor3matr

TOR 3 on sovellukseen yhdistetty värisevä pariskunnille tarkoitettu penisrengas, jossa on enemmän nautintoasetuksia ja intensiteettiä kuin edellisessä sukupolvessa. 

Sileä, vartalolle turvallinen silikonirakenne tekee siitä täydellisen ja mukavan istuvuuden kaikenmuotoisille ja -kokoisille, välittäen värinää molemmille osapuolille parantaakseen tuntemuksia. 

Se on yhteensopiva LELO-sovelluksen kanssa Bluetoothin kautta ja tarjoaa ainutlaatuisen räätälöinnin ja paremman laitteesi hallinnan.

Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

159,00 €
Varastossa

LELO TOR™ 3 on sovellukseen yhdistetty värisevä pariskunnille tarkoitettu penisrengas, jossa on enemmän nautintoasetuksia ja intensiteettiä kuin edellisessä sukupolvessa. 

Sileä, vartalolle turvallinen silikonirakenne tekee siitä täydellisen ja mukavan istuvuuden kaikenmuotoisille ja -kokoisille, välittäen tärinää molemmille osapuolille parantaakseen tuntemuksia. Se on yhteensopiva LELO-sovelluksen kanssa Bluetoothin kautta ja tarjoaa ainutlaatuisen räätälöinnin ja paremman laitteesi hallinnan.

Tuotteen ominaisuudet

8 TEHOKASTA ILO-ASETUSTA TOR™ 3 tarjoaa 8 erilaista värinäkuviota, joiden voimakkuus vaihtelee kiusaavasta murinasta tyydyttävään pulssiin.

ERITTÄIN PEHMEÄ SILIKONI Ultrapehmeä premium-silikoni, joka tuntuu lämpimältä kosketuksessa ja mahdollistaa syvällisen täyteläisen ja hygieenisen nautinnon.

SOVELLUKSEN OHJAINEN Yhdistä ja ohjaa laitettasi Bluetoothin kautta parantaaksesi tuntemuksia.

TOR™ 3 on yhteensopiva LELO-sovelluksen kanssa, joten voit avata enemmän nautintoasetuksia ja kokeilla erilaisia intensiteettejä löytääksesi suosikkisi. Sen lisäksi, että LELO-sovellus tarjoaa sinulle laajemman valikoiman vaihtoehtoja pelatessasi TOR™ 3:lla, se tarjoaa monia muita etuja. Se on monikäyttöinen seksuaalisen hyvinvoinnin keskus, joka on omistettu ihmisen seksuaalisuudelle. Se on täynnä yli 4 000 artikkelia, elävää eroottista kirjallisuutta ja arvokkaita parisuhdevinkkejä.

Materiaalit:

Allergiavapaa silikoni, ABS-muovi.

Tuotteen pituus 4,7 cm.

Tuotteen leveys 2,20 cm.

Tuotteen korkeus 6,0 cm.

Tuotteen paino 180 g.

Lisätietoja
BrandLELO
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO TOR 3 BASE MOOTTOROITU PENISRENGAS
More from LELO