Käsikahleet selän taakse

SKU
MW-X4036

Pitävät ja Tukevat Mustat Käsikahleet – Täydellinen Hallinta Kinkkipeleihin

Tutustu Pitäviin ja Tukeviin Mustiin Käsikahleisiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan täydellisen hallinnan kumppanisi käsille. Nämä ainutlaatuiset valjaat kietoutuvat olkavarsien ja selän ympärille, pitäen käsivarret tukevasti paikoillaan ja estäen niitä liikkumasta. Tämä tekee niistä täydellisen lisän kinkkipeleihin, kun haluat ottaa ohjat käsiisi ja dominoida tilannetta.

Säädettävät Olkaimet Täydelliseen Istuvuuteen: Rannekahleissa ja sidekappaleessa on säädettävät olkaimet, jotka varustetaan soljilla, mahdollistaen täydellisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. Tämä design takaa, että valjaat pysyvät paikoillaan ilman epämukavuutta, tarjoten samalla turvallisuuden ja mukavuuden tunnetta.

Laadukas Keinonahka: Valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, nämä käsikahleet eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan ne myös tuntuvat mukavilta ihoa vasten. Keinonahka on kestävä materiaali, joka tarjoaa pitkäkestoista nautintoa ja kestää käytössä pitkään, tehden siitä ihanteellisen valinnan BDSM-leikkeihin.

Lisää Jännitystä ja Dominanssia: Käyttämällä näitä Pitäviä ja Tukevia Mustia Käsikahleita BDSM-istunnoissasi voit lisätä jännitystä ja dominanssia kokemukseesi. Ne tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutkia valta-asetelmia ja kontrollin dynamiikkaa turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä.

Pitävät ja Tukevat Mustat Käsikahleet ovat täydellinen väline niille, jotka haluavat kokea voiman ja hallinnan tunnetta intiimeissä leikeissään. Ne tuovat mukaan uuden ulottuvuuden BDSM-kokemukseesi, mahdollistaen syvemmän yhteyden ja intensiivisemmän kokemuksen kumppanisi kanssa. Koe uusia tuntemuksia ja syvennä suhdettasi näiden monipuolisten ja jännittävien käsikahleiden avulla.

Tarjoushinta 19,81 € Normaalihinta 28,30 €
Varastossa

Väri: Musta
Materiaali: PU-nahka (Tekonahka)
Koko: Yhdenkoon 

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Käsikahleet selän taakse
More from Hotlips - Sex toys