E-stimulaatio terskatappi

SKU
ELC021BLK

E-Stimulaatio Terskatappi – Sähköisen Stimulaation Uuden Aallon Kärjessä

Tutustu huipputekniseen E-Stimulaatio Terskatappiin, joka on varustettu sähköisen stimulaation toiminnolla. Tämä ainutlaatuinen uretraalistimulaattori Electroshock Urethral Sounding Plug tarjoaa syvällistä sisäistä hierontaa yhdistettynä sähköimpulssien tuomaan nautintoon. Laitteen erikoisvirtalähde ja kipinäväli tuottavat sähköisiä impulsseja, jotka vaikuttavat hermopäätteisiin, tarjoten kokemuksen, joka on sekä intensiivinen että kiihottava.

Silikonikärki ja Aaltoileva Pinta: Malli on varustettu silikonikärjellä, jonka aaltoileva pinta on suunniteltu upotettavaksi syvälle uretraan, hieroen sitä sisäpuolelta. Kun pulssigeneraattori kytkeytyy päälle, kokemus voimistuu miellyttävän ja kiihottavan kihelmöinnin myötä.

Kätevä ja Käytännöllinen Käytössä: Tämä lisävaruste on suunniteltu olemaan sekä mukava että käytännöllinen käytössä, ilman pienintäkään vaikeutta toiminnan aikana. Se avaa laajat mahdollisuudet intiimiin kokeiluun, tuoden uutta syvyyttä ja ulottuvuutta henkilökohtaiseen nautintoon.

Turvallisuusohjeet: On tärkeää huomioida, että sydänsairauksien tai sydämentahdistimen läsnä ollessa, raskauden aikana sekä helposti syttyvien esineiden ja nesteiden lähellä E-Stimulaatio Terskatappia ei tulisi käyttää. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi on ensisijaisen tärkeää, joten suosittelemme tutustumaan kaikkiin turvallisuusohjeisiin ennen käyttöä.

E-Stimulaatio Terskatappi on suunniteltu niille, jotka etsivät uusia kokemuksia ja haluavat tutkia sähköisen stimulaation maailmaa. Se tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea nautintoa, yhdistäen perinteisen hieronnan sähköimpulssien tarjoamaan kihelmöintiin. Koe nautinnon uusi ulottuvuus tällä innovatiivisella ja kiihottavalla laitteella.

79,90 €
Varastossa

Tämä sähköanturi pyörittää vaikuttavat 12 000 rpm sekä tärinä- että sähköshokkitilassa ja on erittäin hiljainen alle 50 dB:ssä. 

Kaukosäädin käyttää yhtä AAA (mukana) paristoa. 
Valmistettu superpehmeästä lääketieteellisestä ftalaatittomasta silikonista, lelun kokonaispituus on 29,5 cm ja sen sisään asennettava pituus on 19,5 cm. 
Halkaisija vaihtelee välillä 5 mm -7 mm. Käytä aina runsaasti steriiliä vesipohjaista liukuvoidetta ja lisää se hitaasti ja asteittain maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi.
ÄLÄ käytä E-Stimiä, jos sinulla on sydänvika tai sydämentahdistin ilman lääkärin kuulemista. 
ÄLÄ käytä E-stimiä raskauden aikana. 
ÄLÄ käytä E-stimiä syttyvien esineiden/nesteiden kanssa.

Lisätietoja
BrandShots
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:E-stimulaatio terskatappi
More from Shots