ALUMIININEN TREENITAPPI VETORENKAALLA

SKU
mw-x1588

Päästään ohut anaalitappi sujahtaa helposti sisään ja vetorenkaan avulla sisään ja ulos liike on helppoa. 

Mitä etua on metallisella anaalitapilla verrattuna tavallisiin anaalitappeihin?

Metallisilla anaalitapeilla on useita etuja verrattuna perinteisiin anaalitappeihin. Tässä on joitain etuja, jotka voivat liittyä metallisten anaalitappien käyttöön:

Kova ja kestävä: Metalliset anaalitapit ovat yleensä valmistettu kestävästä metallista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Tämä tekee niistä kovia ja kestäviä, mikä voi tarjota lisättyä täyteyden tunnetta ja stimulaatiota.

Paineen tunne: Metalli voi luoda erilaisen painetuntemuksen kuin pehmeämpiä materiaaleja käyttävät anaalitapit. Monet ihmiset nauttivat paineen tunteesta peräaukon alueella, ja metalliset tapit voivat tarjota juuri tätä tyyppistä stimulaatiota.

Lämpötilan säätely: Metalli reagoi lämmön kanssa eri tavalla kuin muut materiaalit. Metallinen anaalitappi voidaan esimerkiksi viilentää tai lämmittää ennen käyttöä, jolloin se tarjoaa erilaisia tuntemuksia ja lämpötilakokemuksia anaalialueella.

Helppo puhdistaa: Metalliset anaalitapit ovat yleensä sileitä ja non-poröösejä, mikä tekee niiden puhdistamisesta helpompaa. Niitä voidaan puhdistaa perusteellisesti saippualla ja vedellä tai erityisillä seksilelujen puhdistusaineilla.

On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että kaikki eivät välttämättä pidä metallisista anaalitapeista tai koe niitä miellyttävinä. Jokainen yksilö on erilainen, ja mieltymykset vaihtelevat. On suositeltavaa aloittaa pienemmistä anaalitapeista ja edetä hitaasti suurempiin kokoisiin tappeihin, olivat ne sitten metallia tai muita materiaaleja, ja kuunnella omaa kehoa ja rajoja.
 


 

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Alumiininen anaalitappi.

Mitat : 10.5cm x 3,3cm.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ALUMIININEN TREENITAPPI VETORENKAALLA
More from Hotlips - Sex toys