ORAL PENIS BONDAGEMASKI

SKU
MW-X2099

Oral Penis Bondagemaski – Kiihottavaa Suuseksiä Uusin Ulottuvuuksin

Oral Penis Bondagemaski on täydellinen väline, kun haluat syventää suuseksikokemuksiasi ja lisätä kumppanisi nautintoa uudelle tasolle. Valmistettu laadukkaasta keinonahasta ja silikonista, tämä maski tarjoaa sekä mukavuutta että kiihottumista. Pinkin ja mustan värin yhdistelmä luo rohkean ja kiehtovan ilmeen, joka lisää kuumaa tunnelmaa makuuhuoneeseen.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

  • Säädettävä Koko: Maski on säädettävissä pituudeltaan, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden.
  • Realistinen Dildo: Sisäänrakennettu dildon avulla voit tarjota kumppanillesi täysin realistisen ja stimuloivan suuseksikokemuksen.
  • Laadukas Materiaali: Keinonahka ja silikoni takaavat kestävyyden ja miellyttävän tunnun iholla.

Käyttöideoita:

  • Uusi Kokemus Suuseksissä: Käytä maskia lisätäksesi jännitystä ja kiihottumista suuseksikokemuksiin.
  • Hallitseminen ja Nautinto: Käytä maskia hallitaksesi kumppanisi nautintoa ja tarjotaksesi hänelle täysin kiihottavan kokemuksen.
  • Roolileikit ja Fantasiat: Hyödynnä maskia osana roolileikkejä ja fantasioita, jotka lisäävät kuumaa tunnelmaa ja kiihottumista.

Miksi Valita Oral Penis Bondagemaski?

Oral Penis Bondagemaski tarjoaa sinulle ja kumppanillesi mahdollisuuden tutkia uusia ulottuvuuksia suuseksissä. Säädettävä koko ja laadukas materiaali tekevät tästä maskista täydellisen valinnan niille, jotka haluavat lisätä kuumaa jännitystä ja kiihottumista makuuhuoneeseen. Kokeile ja löydä uusia tapoja nauttia suuseksistä yhdessä ja syventää intiimiä yhteyttänne toisiinne.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ORAL PENIS BONDAGEMASKI