Cotelli Collection Hold Up sukat

SKU
02317-1

Cotelli Collection Hold Up sukat

Ihanat ja seksikkäät sukat leveällä pitsikoristeella ( 12cm )

Materiaali: 88% polyamidi / 12% elastaani

12,90 €
Varastossa

Cotelli Collection Hold Up -sukat tarjoavat sekä pariskunnille että naisille useita etuja:

  • Elegantti Ulkonäkö: Nämä sukat ovat sekä tyylikkäät että houkuttelevat, mikä tekee niistä täydellisen lisän sensuaaliseen asuun tai erityiseen tilaisuuteen. Musta väri yhdistettynä pitsiliseen reunukseen luo hienostuneen ja seksikkään ilmeen.
  • Erinomainen Pysyvyys: Laaja silikonireunus (12cm) varmistaa, että sukat pysyvät paikoillaan koko päivän tai illan ajan ilman, että ne valuvat alas. Tämä tekee niistä luotettavan valinnan aktiiviselle naiselle, joka haluaa tuntea olonsa varmaksi ja mukavaksi.
  • Mukava Materiaali: Valmistettu laadukkaasta ja joustavasta materiaalista (88% polyamidia, 12% elastaania), nämä sukat tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. Ne tuntuvat pehmeältä ihoa vasten ja antavat liikkumavapautta koko päivän ajan.
  • Sertifioitu Laatu: Oeko-Tex sertifikaatti takaa, että nämä sukat täyttävät tiukat turvallisuus- ja laatustandardit. Tämä antaa naisille mielenrauhan tietäessään, että heidän käyttämänsä alusvaatteet ovat turvallisia ja luotettavia.
  • Lisääntynyt Itsevarmuus: Kauniiden ja hyvin istuvien sukien käyttäminen voi lisätä naisen itsevarmuutta ja tehdä hänestä tuntea olonsa viehättäväksi ja houkuttelevaksi. Tämä voi heijastua hänen käytökseensä ja asenteeseensa, mikä puolestaan voi lisätä hänen kumppaninsa vetovoimaa häntä kohtaan.

Cotelli Collection Hold Up -sukat tarjoavat sekä ulkonäöllisiä että toiminnallisia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan valinnan naisille, jotka haluavat tuntea olonsa seksikkääksi ja itsevarmaksi. Ne eivät vain täydennä hänen asuvalikoimaansa, vaan myös lisäävät hänen itsevarmuuttaan ja vetovoimaansa.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cotelli Collection Hold Up sukat
More from Cottelli Collection