Cotellin kimalteleva musta paljettiminimekko

SKU
2770598

Cottelli PARTY:n kimalteleva musta minimekko on valmistettu joustavasta materiaalista ja siinä on paljetteja. Materiaali on joustavaa sekä erittäin pehmeää ja se mukautuu hyvin vartaloon. Paljettimekkoa voi yhdistellä monin eri tavoin eri asujen kanssa ja jokainen nainen näyttää siinä upealta!

Voit käyttää sitä:

  1. Illanviettoihin: Lähde kaupungille tyylillä tässä säihkyvässä minimekossa. Olipa kyseessä sitten yökerho, cocktail-tilaisuus tai trendikäs baari, erotut joukosta ja herätät huomiota missä tahansa liikutkin.
  2. Erikoistapahtumiin: Tee vaikutus muodollisissa tilaisuuksissa, kuten häissä, gaaloissa tai uudenvuodenjuhlissa. Kimaltelevat paljetit tuovat asuusi ripauksen glamouria ja tyylikkyyttä, varmistaen että loistat erityistilaisuuksissa.
  3. Juhlapyhiin: Käytä sitä juhlistamaan syntymäpäiviä, hääpäiviä tai muita merkittäviä hetkiä. Sen juhlava tunnelma ja elegantti suunnittelu tekevät siitä täydellisen valinnan juhlistamaan muistorikkaita tapahtumia tyylillä.
  4. Lomajuhliin: Olipa kyseessä joulu, Halloween tai ystävänpäivä, tämä kimalteleva musta paljettiminimekko on monikäyttöinen vaihtoehto lomajuhlallisuuksiin. Yhdistä se teemallisilla asusteilla juhlan tunnelmaan sopivaksi ja levitä iloista juhlatunnelmaa.

Milloin käyttää sitä, tämä minimekko sopii iltaisin järjestettäviin tapahtumiin, viikonloppuihin tai milloin tahansa haluat tehdä vaikutuksen asullasi. Sen ajaton eleganssi ja säihkyvä design takaavat, että näytät ja tunnet itsesi itsevarmaksi missä tahansa tilanteessa.

39,90 €
Varastossa

Väri: Musta.
Materiaali: 100% polyesteri.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cotellin kimalteleva musta paljettiminimekko
More from Cottelli Collection