Jelly Anal, anaalivibraattori

SKU
05526900000

Pieni anaalivibraattori, jota voi käyttää myös vaginaalisessa seksissä, eroaa tavallisesta vibraattorista muutamilla tavoilla. Ensinnäkin, se on suunniteltu erityisesti anaalialueen stimulointiin, joten sen muoto ja koko sopivat paremmin anaaliseksiin. Anaalivibraattorit ovat yleensä kapeampia ja niissä on usein pieni tai kartiomainen kärki, mikä helpottaa sisääntuloa ja lisää mukavuutta.

Toiseksi, tässä tuotteessa käytetty pehmeä jelly-materiaali on joustavaa ja mukautuu kehon muotoihin. Tämä voi tuntua miellyttävältä anaaliseksin aikana.

Kolmanneksi, tämä anaalivibraattori on varustettu säädettävällä nopeudella, joten voit säätää värinän intensiteettiä omien mieltymystesi mukaan.

Anaali- ja perinteisessä seksissä vibraattorin käyttö voi tarjota lisästimulaatiota ja auttaa saavuttamaan voimakkaampia orgasmeja. 

Vibraattorin käyttämisellä voi myös olla rentouttava ja nautinnollinen vaikutus. 

On kuitenkin tärkeää muistaa käyttää liukuvoidetta anaaliseksissä, jotta kokemus on miellyttävämpi ja vähemmän epämukava.

On tärkeää huomioida, että jokainen henkilö on yksilöllinen, ja jokainen voi kokea erilaisia etuja vibraattorin käytöstä. 

Jotkut saattavat nauttia anaalivibraattorin tuomasta lisästimulaatiosta, kun taas toiset voivat pitää siitä enemmän emättimessä. 

Oma mieltymyksesi ja mukavuustasosi ovat ratkaisevia tekijöitä valitessasi oikeanlaisen vibraattorin itsellesi.

19,90 €
Varastossa
Ohut ja sutjakka anaalivibra,mitä saa käyttää myös vagina puolella.
Vibraattori on valmisettu pehmeästä jelly-materiaalista.br> Säädettävä nopeus.
Pituus 17,5 cm.Halkaisija 2,5 cm.
Toimii yhdellä AA paristolla.

Lisätietoja
BrandYOU2TOYS
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jelly Anal, anaalivibraattori
More from YOU2TOYS