Lelo Luna Beads Mini.Harjoituskuulat

SKU
1692H

LELO's elegant update on the classic 'ben wa balls' offers users longer, stronger, more attainable orgasms; reduced risk of incontinence and other pelvic floor disorders; and a faster return to tone and tightness after childbirth.

FDA-Approved Materials: ABS plastic/phthalate-free silicone
Finish: matte silicone/glossy ABS plastic
Size (girdle): 75 x 29 x 15 mm
Size (beads): 29 mm
Weight: 2 x 28 g (pink) / 2 x 37 g (blue)
Contents: 4 Luna Beads, silicone girdle, satin storage pouch
1-year warranty

They are also the only Kegel exercise system to give the option of mixing and matching weights; each set includes two 28g and two 37g beads which can be combined in the silicone harness for a more tailored routine.

52,90 €
Varastossa
Vihdoinkin hieman pienikokoisemmat LELO kuulat. Niiden valmistuksessa on ajateltu lantionpohjalihasten tehokasta ja monipuolista treenaamista, hygieenisyyttä sekä seksuaalisen mielihyvän maksimointia. Pakkauksessa on kahdet eri painoiset geishakuulat. Toisin kuin "perinteiset" geishakuulat, ovat Luna-kuulat valmistettu erillisistä osista. Kaksi palloa ovat irrallaan toisistaan ja toisessa niistä on naru. Näin voit harjoitella lantionpohjalihaksiasi laittamalla joko yhden tai kaksi kuulaa emättimeen. Yhden pallon avulla voit harjoitella lihaksia esimerkiksi vetämällä narusta palloa ulospäin ja samalla jännittämällä lantionpohjalihaksiasi. Geishakuulat saa myös yhdistettyä "perinteisiksi" geishakuuliksi silikonista valmistetun "vyön" avulla. Nämä ominaisuudet mahdollistavat monipuolisen lantionpohjalihasten harjoittelun eri tasoisille henkilöille. Lihasten kunnon kasvaessa voit jatkaa harjoittelua, painavampien sinisten kuulien avulla. Kuulat ovat saumattomia ja naru on päällystetty silikonilla. Niiden sisällä on kumipäällysteiset metallikuulat, jotka aiheuttavat nautinnollista tärinää kuulien ollessa sisällä emättimessä. Luna-geishakuulat ovat erittäin hiljaiset, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain. Geishakuulat ovat vesitiiviit ja ne on helppo puhdistaa. Silikonista tehty "vyö" tekee kuulien pinnalle kohouman, joka antaa lisätunnetta emättimen seinämän kautta. Vaaleanpunaisten kuulien paino 2 x 28 g. ja vaaleansinisten 2 x 37 g. Halkaisija 29 mm.
Lisätietoja
BrandLELO
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lelo Luna Beads Mini.Harjoituskuulat
More from LELO