LELO Luna Beads Noir

SKU
7694H

LELO LUNA BEADS NOIR

LELO Luna Beads Noir on seksilelu, joka kuuluu LELO LUNA BEADS -tuotesarjaan. Se on suunniteltu vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja tarjoamaan nautintoa samalla.

Luna Beads Noir koostuu kahdesta pallosta, jotka on valmistettu laadukkaasta silikonista. Jokaisessa pallon puoliskossa on pieni metallipallo, joka liikkuu sisällä olevan pallon sisällä liikkeen aiheuttamana. Tämä liike stimuloi lantionpohjan lihaksia ja lisää niiden harjoitusta.

Tässä on yleinen käyttöohje Luna Beads Noirin käyttämiseen:

Liitä pallot yhteen: Liitä kaksi palloa yhteen joustavan silikonisen nauhan avulla. Tarkista, että pallot ovat kiinnittyneet tukevasti ja turvallisesti.

Käytä liukuvoidetta: Levitä vesipohjaista liukuvoidetta pallojen pintaan ja emättimeen varmistaaksesi miellyttävän ja helpon asettamisen.

Aseta pallot emättimeen: Rentoudu ja aseta liukuvoiteella kostutetut pallot emättimeen. Käytä tarvittaessa sormea apuna pallojen asettamisessa oikealle paikalleen. Varo, ettet työnnä niitä liian syvälle.

Aloita harjoittelu: Kun pallot ovat paikallaan, voit aloittaa lantionpohjan lihasten harjoittamisen. Voit tehdä tämän supistamalla ja rentouttamalla lantionpohjan lihaksia, kuten tekisit kegeliä. Pallot liikkuvat sisälläsi liikkeesi mukana, mikä stimuloi ja vahvistaa lihaksia.

Luna Beads Noirin käytön hyödyt voivat sisältää:

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen: Säännöllinen käyttö auttaa vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä voi parantaa virtsarakon hallintaa, lisätä seksuaalista nautintoa ja edistää yleistä lantionalueen terveyttä.

Parempi orgasmien hallinta: Vahvistuneet lantionpohjan lihakset voivat auttaa sinua hallitsemaan orgasmeja paremmin ja kokemaan voimakkaampia orgasmeja.

Lisääntynyt tietoisuus kehosta: Käyttäessäsi Luna Beads Noiria voit kehittää parempaa kehon tietoisuutta ja yhteyttä lantion alueelle.

On tärkeää aloittaa harjoittelu kevyillä painoilla ja edetä varovasti lisäämällä painoa tai supistusaikaa vähitellen. Kuuntele kehoasi ja lopeta harjoittelu, jos koet epämukavuutta tai kipua. Puhdista pallot huolellisesti käytön jälkeen noudattaen valmistajan ohjeita.

39,00 €
Varastossa
Lelo Luna Deluxe Treenikuulat Noir - Niiden valmistuksessa on ajateltu lantionpohjalihasten tehokasta ja monipuolista treenaamista, hygieenisyyttä sekä seksuaalisen mielihyvän maksimointia. Toisin kuin "perinteiset" geishakuulat, ovat Luna-kuulat valmistettu erillisistä osista. Kaksi palloa ovat irrallaan toisistaan ja toisessa niistä on naru. Näin voit harjoitella lantionpohjalihaksiasi laittamalla joko yhden tai kaksi kuulaa emättimeen. Yhden pallon avulla voit harjoitella lihaksia esimerkiksi vetämällä narusta palloa ulospäin ja samalla jännittämällä lantionpohjalihaksiasi. Geishakuulat saa myös yhdistettyä "perinteisiksi" geishakuuliksi silikonista valmistetun "vyön" avulla. Nämä ominaisuudet mahdollistavat monipuolisen lantionpohjalihasten harjoittelun eri tasoisille henkilöille. Lihasten kunnon kasvaessa voit jatkaa harjoittelua, painavampien sinisten kuulien avulla. Kuulat ovat saumattomia ja naru on päällystetty silikonilla. Niiden sisällä on kumipäällysteiset metallikuulat, jotka aiheuttavat nautinnollista tärinää kuulien ollessa sisällä emättimessä. Luna-geishakuulat ovat erittäin hiljaiset, joten voit käyttää niitä missä ja milloin vain. Geishakuulat ovat vesitiiviit ja ne on helppo puhdistaa. Silikonista tehty "vyö" tekee kuulien pinnalle kohouman, joka antaa lisätunnetta emättimen seinämän kautta. Paino 2 x 37grammaa. Halkaisija 3cm.
Lisätietoja
BrandLELO
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LELO Luna Beads Noir
More from LELO