Musta Kaulapanta suupallolla ja kahleilla

SKU
MW-X4574

Musta Kaulapanta Suupallolla ja Kahleilla – Hallinnan ja Intiimin Leikin Yhdistelmä

Tutustu Mustaan Kaulapantaan Silikonisella Suupallolla ja Kahleilla, monikäyttöiseen BDSM-varusteeseen, joka yhdistää esteettisen viehätyksen tiukkaan kontrolliin. Tämä setti on suunniteltu tuomaan lisäulottuvuutta dominanssiin ja alistumiseen, tarjoten käyttäjälle ja hallitsijalle monipuolisia mahdollisuuksia leikin syventämiseen.

Setin Ominaisuudet:

  • Kaulapanta: Mitat 60x4,5cm, tarjoaa turvallisen ja mukavan istuvuuden, lisäten samalla visuaalista vaikutelmaa leikkiin.
  • Silikoninen Suupallo: Halkaisija 4cm, suunniteltu tukahduttamaan ääniä turvallisella ja mukavalla tavalla, samalla kun se lisää alistumisen tuntua.
  • Välihihna: Säädettävä pituus 25-48cm, mahdollistaa suupallon ja kaulapannan välin säätelyn, tarjoten lisää joustavuutta käyttöön.
  • Rannesiteet: Mitat 41x4,8cm, tarjoavat luotettavan kiinnityksen ja lisäävät rajoitusta leikkeihin.
  • Nilkkasiteet: Mitat 46,5x5cm, laajentavat sidonnan mahdollisuuksia ja lisäävät leikkeihin fyysisen rajoituksen elementtiä.

Musta Kaulapanta Suupallolla ja Kahleilla on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laadukkaita ja monipuolisia BDSM-varusteita. Sen avulla voitte yhdessä kokeilla rajoja, tutkia uusia dynamiikkoja suhteessanne ja syventää luottamusta ja yhteyttä toisiinne. Setti on suunniteltu niin aloittelijoiden kuin kokeneiden BDSM-harrastajien käyttöön, tarjoten turvallisen ja nautinnollisen tavan tutkia sidontaa ja hallintaa.

Käyttämällä tätä settiä voitte kokea syvemmän tason kommunikaatiota ja yhteyttä, joka rakentuu luottamuksen, hallinnan ja vapautumisen teemojen ympärille. Tutkikaa yhdessä intiimin leikin rajattomia mahdollisuuksia tämän mustan kaulapannan, suupallon ja kahleiden avulla.

Tarjoushinta 20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Musta Kaulapanta suupallolla ja kahleilla
More from Hotlips - Sex toys