SVENJOYMENT - MIESTEN SEKSIKKÄÄT ALUSHOUSUT

SKU
213284217

Tutustu täydelliseen yhdistelmään tyyliä ja aistillisuutta näiden Seksikkäillä miesten alushousuilla, joissa on käytännöllinen ja eroottinen vetoketju. Svenjoymentin suunnittelemat kiihottavat alushousut on suunniteltu korostamaan vartaloasi samalla kun ne lisäävät eroottisen vivahteen vaatekaappiisi. Valmistettu trendikkäästä mattamateriaalista, housuissa on läpinäkyvät verkkopaneelit ja koristeelliset nappisulat molemmin puolin, tehdäkseen niistä monipuolisen ja kiehtovan lisän intiimiin alusvaatekokoelmaasi.

29,90 €
Varastossa

Tuotteen ominaisuudet:

  • Aistillinen suunnittelu: Omaksu aistillinen puolesi näiden vartaloa korostavien alushousujen avulla, joissa on läpinäkyvät verkkopaneelit ja koristeelliset napit lisäripauksena kiihotusta.
  • Käytännöllinen vetoketju: Erottinen vetoketju yksityiskohta lisää rohkeaa ja kiihottavaa elementtiä näihin tyylikkäisiin alushousuihin, tarjoten helpon pääsyn ja jännittäviä mahdollisuuksia.
  • Mukava materiaali: Valmistettu sekoituksesta, jossa on 90% polyesteria ja 10% elastaania, nämä alushousut tarjoavat mukavan ja joustavan istuvuuden, joka imartelee muotojasi ja liikkuu kehosi mukana.
  • Monipuolinen tyyli: Olitpa sitten käyttämässä niitä intiimeissä kohtaamisissa tai osana muotitietoista asuasi, nämä alushousut varmasti tekevät vaikutuksen missä tahansa liikutkin.

Ideoita miehille ja pareille:

  • Lisää jännitystä makuuhuoneleikkeihin: Yllätä kumppanisi käyttämällä näitä eroottisia alushousuja jännittävään ja unohtumattomaan intohimoiseen iltaan.
  • Erottinen roolileikki: Liitä nämä alushousut eroottisiin roolileikkifantasioihin, lisäten ylimääräisen kerroksen jännitystä ja odotusta intiimeihin kohtaamisiin.
  • Fetissin tutkiminen: Tutki fetissisi haluja ja fantasioita näiden monipuolisten alushousujen avulla, täydellisiä BDSM:ään tai muihin seikkailunhaluisiin aktiviteetteihin.

Lisää ripaus eroottisuutta vaatekaappiisi näillä Seksikkäillä miesten alushousuilla, joissa on käytännöllinen ja eroottinen vetoketju Svenjoymentilta, suunniteltu sytyttämään intohimoa ja halua makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.
Näin seksikkäitä alushousuja on jopa sääli pitää vaatteiden alla!
Mustat alushousut, joiden pitkä vetoketju suorastaan kutsuu avaamaan.

Materiaalit : 90 % polyesteria, 10 % spandeksi.

Lisätietoja
BrandSvenjoyment
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SVENJOYMENT - MIESTEN SEKSIKKÄÄT ALUSHOUSUT
More from Svenjoyment