SALAISEEN OMAAN NYRKKISEKSIIN - MUSTA NYRKKI

SKU
FST005BLK

32,51 cm pitkä musta käsivarsi nyrkissä salaiseen nyrkkiseksiin .

Oletko valmis kokemaan jotain aivan ainutkertaista? 

Miten valmistautua ensimmäisellä kerralla nyrkkiseksiin?
 

Nyrkkiseksi eli fisting on seksuaalinen käytäntö, jossa käsi työnnetään emättimeen tai peräsuoleen. Käden työntäminen sisälle voi olla intensiivinen kokemus, joten on tärkeää valmistautua huolellisesti ja ottaa huomioon seuraavat asiat:

Kommunikoi kumppanisi kanssa: Ennen kuin aloitat nyrkkiseksin, keskustele kumppanisi kanssa siitä, onko hän kiinnostunut kokeilemaan sitä ja mikä hänen rajoituksensa ovat. On tärkeää olla avoin ja rehellinen siitä, mitä olet halukas tekemään, ja kuunnella kumppanisi toiveita ja rajoituksia.

Käytä paljon liukuvoidetta: Nyrkkiseksissä käytetään paljon liukuvoidetta, jotta käsi liukuu helpommin sisään. On tärkeää käyttää paljon liukuvoidetta ja lisätä sitä tarvittaessa pitkin matkaa, jotta vältetään liian suuri kitka ja vauriot limakalvoille.

Pidä kätesi rennossa asennossa: Käden työntäminen sisään vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Pidä kätesi rennossa asennossa ja aloita hitaasti sormien avulla venyttämään emätintä tai peräsuolta. Käden kokoisen aukon saavuttaminen voi kestää aikaa, joten ole kärsivällinen ja hellävarainen.

Ota aikaa lämmetä: Ennen nyrkkiseksiä on tärkeää lämmetä kunnolla. Voitte esimerkiksi aloittaa suuseksillä tai muilla kiihottavilla tekniikoilla, jotta keho on rentoutunut ja valmis ottamaan vastaan kätesi.

Käytä suojakäsineitä: On tärkeää käyttää suojakäsineitä nyrkkiseksin aikana, jotta vältetään infektiot ja mahdolliset vauriot iholle.

Lopeta, jos tuntuu epämukavalta tai kivuliaalta: Nyrkkiseksin aikana on tärkeää pysyä tietoisena kumppanin reaktioista ja lopettaa heti, jos hän tuntee epämukavuutta tai kipua. On tärkeää kommunikoida ja antaa palautetta toisilleen koko ajan, jotta nyrkkiseksi on turvallista ja miellyttävää molemmille osapuolille.

On myös tärkeää muistaa, että nyrkkiseksiin liittyy riskejä, kuten vaurioita kudoksille ja infektioita, joten on tärkeää käyttää suojakäsineitä, paljon liukuvoidetta ja olla hellävarainen käden työntämisessä sisälle ensimmäistä kertaa.

79,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandFIST IT
VäriMusta
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SALAISEEN OMAAN NYRKKISEKSIIN - MUSTA NYRKKI
More from FIST IT