FIST IT - ERIKOISPAKSU SUPERLAADUKAS NYRKKISEKSIVOIDE

SKU
PHA058

Fist It - Erikoispaksu Superlaadukas Nyrkkiseksivoide 500ml

Tutustu Fist It -erikoispaksuun superlaadukkaaseen nyrkkiseksivoiteeseen, joka mullistaa käsityksesi intiimin nautinnon mahdollisuuksista. Tämä voide eroaa merkittävästi tavallisista vesipohjaisista liukuvoiteista sen erikoispaksun koostumuksen ansiosta, joka muistuttaa lähes hyytelöä. Sen kestävä ja rikas koostumus tekee siitä täydellisen valinnan niin nyrkkiseksiin kuin muuhunkin vaativaan peppuseksiin, tarjoten miellyttävän kokemuksen aloittelijoista kokeneempiin käyttäjiin.

Tuotteen Ominaisuudet:

Erikoispaksu Koostumus: Lähes hyytelömäinen rakenne tarjoaa optimaalisen liukuvuuden ja mukavuuden.

Pitkäkestoinen: Voide säilyttää liukuvuutensa pitkään, vähentäen tarvetta lisätä voidetta toistuvasti.

Vesipohjainen: Turvallinen ja yhteensopiva kondomien sekä seksilelujen kanssa, helposti puhdistettava.

Riittoisa 500ml Pakkaus: Kestää käytössä pitkään, tarjoten hyvän vastineen rahalle.

Käyttöideat ja Edut:

Aloittelijoille: Tämän erikoispaksun voiteen ainutlaatuinen koostumus tekee siitä ihanteellisen tuotteen aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla nyrkkiseksiä tai muita intensiivisempiä anaaliseksin muotoja. Se tarjoaa lisäturvaa ja mukavuutta, vähentäen jännitystä ja epämukavuutta.

Kokeneille Käyttäjille: Myös kokeneet nautiskelijat arvostavat voiteen rikasta ja kestävää koostumusta, joka mahdollistaa vaativienkin leikkien sujuvuuden ja nautinnon.

Monipuolinen Käyttö: Erikoispaksu koostumus sopii erinomaisesti kaikenlaiseen peppuseksiin, tarjoten ylimääräistä liukuvuutta ja mukavuutta.

Fist It - Erikoispaksu Superlaadukas Nyrkkiseksivoide on suunniteltu kaikille, jotka etsivät lisää mukavuutta ja nautintoa intiimeihin hetkiinsä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät intiimistä kokemuksista entistä miellyttävämpiä ja nautinnollisempia, riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut käyttäjä. Kokeile ja koe, kuinka tämä erikoispaksu voide vie nautintosi uudelle tasolle.

50,90 €
Varastossa

Ingredients    

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Pentylene Glycol, Sorbitol, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Serine, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Allantoin

Lisätietoja
BrandFIST IT
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FIST IT - ERIKOISPAKSU SUPERLAADUKAS NYRKKISEKSIVOIDE
More from FIST IT