SYÖTÄVÄ VARTALOVOIDE VANILJA & SUKLAA TEMPTATION

SKU
06281230000

Shunga Vartalomaali Vaniljasuklaa 100ml – Romanttista Taiteilua Keholla

Kokeile Shunga Vartalomaalia vaniljasuklaan maulla ja lisää seksuaaliseen leikkiin romantiikkaa, mielikuvitusta sekä aistillista nautintoa. Tämä korkealaatuinen, syötävä vartalovoide mahdollistaa sinun ja kumppanisi välisen kommunikaation muuttumisen taiteelliseksi ja herkulliseksi kokemukseksi. Kirjoita rakkauden runoja toistenne kehoille ja nauttikaa samalla mansikan sulostuttavasta tuoksusta.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Syötävä Koostumus: Turvallinen ja herkullinen tapa tutkia toistenne kehoja uudella tavalla.
  • Herkullinen Vaniljasuklaan Maku: Lisää makuaistimuksia eroottisiin hetkiin.
  • Silkinpehmeä Iho: Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi ilman tahmaista jälkituntumaa.
  • Ei Tahroja, Ei Keinotekoisia Värejä: Huoleton käyttö, helppo puhdistaa.
  • Sivellin Mukana: Tarkkaan ja leikkisään sovellukseen, joka kutsuu luovuuteen.

Käyttöideat:

  • Romanttiset Illat: Tee tavallisista illoista unohtumattomia luomalla toisillenne ainutlaatuisia ja syötäviä taideteoksia.
  • Juhlistaa Erityisiä Hetkiä: Käytä vartalomaalia merkkipäivinä, kuten hääpäivänä tai ystävänpäivänä, lisäämään juhlan tuntua.
  • Tutkimusmatka Erogeenisiin Alueisiin: Käytä maalia oppaana, joka johdattaa sinut kumppanisi herkimmille alueille, tarjoten samalla nautinnollisen makuelämyksen.

Shunga Vartalomaali vaniljasuklaan maulla tarjoaa pariskunnille mahdollisuuden yhdistää rakkauden, taiteen ja nautinnon ainutlaatuisella tavalla. Se on täydellinen lahja sekä itsellesi että kumppanillesi, tarjoten loputtomasti mahdollisuuksia luovuudelle ja intiimille lähentymiselle. Luo, maalaa ja nauti toistenne seurasta uudella ja jännittävällä tavalla.

19,90 €
Varastossa

Vegaaninen koostumus ei sisällä gluteenia eikä keinotekoisia väriaineita, parabeeneja ja tuoksuja, jotka on valmistettu epätavallisista ainesosista. 

Se on vesiliukoinen, huuhtoutuu helposti pois eikä rakenna tahroja.

Lisätietoja
BrandShunga
Kenelle sopiiUnisex
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SYÖTÄVÄ VARTALOVOIDE VANILJA & SUKLAA TEMPTATION
More from Shunga