SATISFYER SPOT ON1 - VARMA G-PISTEORGASMI

SKU
4044293

Satisfyer Spot On 1 on Satisfyer-tuotesarjan seksilelu, joka on suunniteltu tarjoamaan stimulaatiota ja nautintoa G-pisteen alueelle. Tämä tuote on erityisesti suunniteltu sisäiseen käyttöön ja keskittyy G-pisteen herkistämiseen.

Satisfyer Spot On 1 -tuotteessa on yleensä kaareva muotoilu, joka helpottaa sen tarkkaa kohdentamista G-pisteen alueelle. Tuote on yleensä valmistettu sileästä ja turvallisesta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Useimmissa malleissa on myös värinätoimintoja ja erilaisia värinäohjelmia, jotka lisäävät stimulaation voimakkuutta ja monipuolisuutta.

Käyttö on yleensä melko yksinkertaista. Ennen käyttöä varmista, että tuote on puhdas ja tarvittaessa lisää vesipohjaista liukuvoidetta tuotteen pinnalle ja emättimen aukkoon. Aseta sitten Satisfyer Spot On 1 varovasti emättimeen ja kohdista sen kaareva osa G-pisteen alueelle. 
Voit säätää värinän intensiteettiä ja valita erilaisia värinäohjelmia käyttämällä tuotteen säätöpainikkeita. Käytä tuotetta omien mieltymystesi mukaisesti ja nauti sen tarjoamasta stimulaatiosta.

Satisfyer Spot On 1 -tuotteessa voi olla myös erityisiä ominaisuuksia, kuten lämpötoiminto, joka lämmittää tuotteen pinnan ja tarjoaa lämpimämmän ja realistisemman tunnun käytön aikana. Lisäksi tuote voi tarjota erilaisia hierontatapoja, kuten pulsaatiota tai sykkivää stimulaatiota, jotka lisäävät nautintoa ja herättävät G-pisteen aluetta entistä voimakkaammin.

Satisfyer Spot On 1 -tuote on suunniteltu erityisesti G-pisteen stimulaatioon, joten sen käyttö on suositeltavaa sisäisesti emättimessä. Muista aina varmistaa, että tuote on puhdas ennen käyttöä, ja käytä tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta lisäämään mukavuutta ja nautintoa.

Valmistajan ohjeiden mukaan voit säätää tuotteen värinänopeutta ja intensiteettiä käyttämällä säätöpainikkeita. Kokeile erilaisia asentoja ja liikkeitä löytääksesi sinulle miellyttävimmän ja nautinnollisimman stimulaation.

Satisfyer Spot On 1 -tuotteen käyttö on henkilökohtaista, ja jokainen käyttäjä voi kokea sen vaikutukset ja nautinnon eri tavalla. Ole utelias ja avoin uusille kokemuksille ja kuuntele kehoasi reaktioita. Jos koet epämukavuutta, kipua tai epämiellyttäviä tuntemuksia, lopeta tuotteen käyttö välittömästi ja ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Satisfyer Spot On 1 -tuotetta suositellaan käytettäväksi oman nautintosi ja mieltymystesi mukaan. Käytä sitä yksin tai yhdessä kumppanin kanssa lisätäksesi nautintoa ja kokeaksesi uusia aistimuksia.

Muista aina lukea ja noudattaa valmistajan ohjeita ja suosituksia turvallisen ja miellyttävän käytön varmistamiseksi.

On tärkeää lukea ja noudattaa valmistajan ohjeita ja suosituksia tuotteen turvallisesta ja tehokkaasta käytöstä. Muista myös puhdistaa tuote huolellisesti ennen ja jälkeen käytön käyttäen mietoa saippuaa ja lämmintä vettä tai seksilelujen puhdistusainetta.

Jokainen käyttäjä voi kokea Satisfyer Spot On 1 -tuotteen stimulaation eri tavalla, joten säädä värinän intensiteettiä ja käytä sitä omaan mieltymykseesi sopivalla tavalla. 

Tarjoushinta 21,54 € Normaalihinta 35,90 €
Varastossa

The Spot On 1 osuu aina kohdalleen! Tarvitsetko syvästi kohdennettua klitorisstimulaatiota? 

Spot On 1:ssä on tehostettu ja terävä kärki, joka tarjoaa tuntemuksia ennennäkemättömällä tavalla! 

Ihanteellinen aloittelijoille suoraviivaisen toiminnallisuuden ja leikkisän muotoilun ansiosta.

Pehmeällä silikonilla päällystetyn kiinteän ABS-rungon ja sivuilla kiiltävän muotoilun ansiosta kärki on valmistettu kokonaan silikonista, mikä tekee siitä täysin joustavan ja tarjoaa tuntemuksia koko pyöreän, nupoidun kärjen läpi – täydellinen kohdennettuun klitoriksen stimulaatioon. Tarjoaa laajemman tunteen kuin tyypillinen makuuasennossa oleva vibraattori ja nauti tehokkaan moottorin tehostetuista tuntemuksista 12 eri tärinäohjelman avulla. Spot On 1 on valmistettu vartalolle turvallisesta silikonista, se on ladattava ja sillä on IPX7 vedenpitävä luokitus.

Nyt osuu varmasti!

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER SPOT ON1 - VARMA G-PISTEORGASMI
More from Satisfyer