Ladattava Satisfyer Lucky Libra - multiorgasmilelu

SKU
4018355

Satisfyer Lucky Libra yhdistää innovatiivisen Satisfyer Airpulse -teknologian voimakkaaseen värinään, kun taas rengaskahva tekee siitä helpon käyttää.

Klitoriksen samanaikainen stimulointi paineaaltojen ja tärinän avulla.

Valmistettu erittäin pehmeästä, vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Vedenpitävän (IPX7) viimeistelyn ansiosta tätä lelua voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

49,90 €
Varastossa

Satisfyer Lucky Libra: Ilmapulssivibraattori aloittelijoille

Satisfyer Lucky Libra osaa inspiroida ja vietellä aloittelijoita: 

Innovatiivisen Satisfyer-ilmapulssiteknologian ja syvän tärinän yhdistelmän ansiosta tämä Satisfyer saa sinut vapisemaan voimakkaista orgasmeista. Sen vakaa runko ja herkästä silikonista valmistettu pää varmistavat kohdistetun ja läpitunkevan klitoriksen stimulaation, kun taas rengaskahva varmistaa, että et menetä hallintaa edes intohimoisina hetkinä… Ja niitä hetkiä tulee olemaan paljon. 

Tässä ilmapulssivärähtelyssä on 11 intensiteettiä ja 10 erilaista värinäohjelmaa, ja se tarjoaa sinulle lukemattomia, miellyttäviä yhdistelmävaihtoehtoja. Niitä voidaan ohjata itsenäisesti ja intuitiivisesti kahvassa olevan ohjauspaneelin kautta.

Satisfyer Lucky Libra: vedenpitävä (IPX7) ja ladattava

Kuten kaikki Satisfyer vibraattorit, Lucky Libra on erityisen ihoystävällinen ja hygieeninen vartaloystävällisestä silikonista tehdyn pinnan ansiosta. Ilmapulssihybridi saa pisteitä myös vedenpitävällä (IPX7) muotoilullaan: Ota se mukaasi viileään veteen ja koe jännittävä aika suihkussa tai kylpyammeessa. Käytön jälkeen ilmapulssivibraattori voidaan yksinkertaisesti puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Erityinen seksuaalisen hyvinvoinnin laitteiden puhdistusaine antaa myös lisädesinfiointia. 

Jos pikkuystäväsi energia loppuu, voit ladata sen helposti mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriPinkki
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ladattava Satisfyer Lucky Libra - multiorgasmilelu
More from Satisfyer